Ergatis

Begin 2013 was ik op zoek naar een partij die ons zou kunnen helpen bij het vergroten van onze naamsbekendheid en online vindbaarheid. Door zelf wat te googelen kwam ik al snel uit op blogs van Karel Geenen. Daarin etaleerde hij zoveel kennis op een toegankelijke manier zonder poespas en dure woorden, waardoor ik geïnteresseerd raakte in zijn bedrijf.

Kennismaking en uitvoering van testen

Na een telefonische kennismaking heeft KGOM wat testen gedaan van onze website en een aantal kenmerken termen van onze dienstverlening. Op basis daarvan is in eerste instantie een optimalisatie gemaakt van de website en zijn advertentie campagnes ontwikkeld voor Google AdWords en LinkedIn. Verder is een standaardrapportage in Google Analytics gemaakt en zijn andere social media opgestart zoals Twitter, Facebook, Google+ en SlideShare.

Vindbaarheid en websitebezoeken

Onze vindbaarheid en websitebezoeken zijn sterk gegroeid net als ons bedrijf. Inmiddels hebben we circa 2.500 bezoekers per maand en als je zoekt op Ergatis is de eerste Google pagina van ons. Maandelijks bespreek ik de resultaten met onze KGOM consultant. Zij is bekend met ons bedrijf en denkt mee over continue verbetering van onze campagnes voor meer kliks en kostenoptimalisatie. Op deze manier heeft Ergatis geen eigen online marketeer nodig en vervult KGOM deze rol. De omzet van ons bedrijf is in 2013 verdubbeld ten opzichte van 2012. Dat is natuurlijk niet alleen maar toe te schrijven aan onze marketing inspanningen maar het heeft zeker geholpen!

Ik werk met KGOM omdat ze verstand van zaken hebben en praktische ondersteuning leveren zonder dure adviezen waar ik niets aan heb.

Bas Tomassen
Algemeen directeur Ergatis