Fabel: gratis bovenaan in Google.

Maar met de juiste strategie is het wel één van de goedkoopste verkeersbronnen!

Ontdekken
Gratis e-book

KGOM wordt beoordeeld met een 9.2 op Google.

Jouw website boven die van de concurrent? Zo doen wij dat!

Alleen die eerste resultaten tellen. Om jouw website boven die van de concurrent te krijgen zetten we verschillende middelen en diensten in. Hieronder vind je de meestvoorkomende:

Zoekwoordonderzoek

De basis van zoekmachine optimalisatie. Voordat je aan de slag gaat met optimaliseren moet je eerst weten op welke zoektermen je wil scoren. Of beter gezegd: welke zoektermen zijn de moeite waard en leveren straks ook daadwerkelijk omzet op.

Door een grondig onderzoek kunnen we je dit precies vertellen. Dit zoekwoordonderzoek is de basis waarop we verder kunnen werken. Hierdoor weten we welke bestaande pagina's voor welke zoekterm geoptimaliseerd moeten worden. En welke nieuwe pagina's er ontwikkeld moeten worden.

Content optimalisatie

Het spreekt voor zich dat wanneer je wil scoren in Google dat er ook daadwerkelijk content moet zijn om überhaupt mee te scoren. Maar content alleen is niet genoeg.

De pagina moet ook geoptimaliseerd zijn voor Google. Wij gaan dus aan de slag met het zo optimaal mogelijk inrichten van de pagina's. Omdat we dit al sinds 2006 met succes doen weten wij ondertussen wat Google graag wil zien.

Door deze optimalisaties toe te passen weten we zeker dat Google jouw pagina zal verkiezen boven die van de concurrent. Indien nodig ontwikkelen wij ook geheel nieuwe pagina's. Bekijk hiervoor ook onze copywriting-dienst.

Technische optimalisatie

Voordat jouw website hoog kan scoren in Google moet deze ook technisch gezien in orde zijn. Je kunt nog zo'n goede content hebben: wanneer jouw website technisch niet in orde is zal deze ook niet bovenaan komen te staan.

Vergelijk dit met een auto. De buitenkant kan er nog zo mooi uitzien, als de motor niet werkt kun je hem niet gebruiken.

Met de technische optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw website optimaal werkt. Dat bezoekers (en Google) niet tegen technische belemmeringen aan lopen.

Populariteit verhogen / linkbuilding

Wat heb je aan een technisch perfecte website die boordevol prachtige content staat? Levert dat veel nummer 1 posities op? Nee, helaas. Dé belangrijkste factor om hoog te kunnen scoren is de populariteit.

Populariteit wordt door Google gemeten aan de hand van het aantal en de kwaliteit van de inkomende links naar jouw website.

Kortom: het is noodzakelijk om goede links naar je website te bouwen. Maar let op: dit is een delicaat proces. Doe je dit verkeerd dan loop je het risico dat Google je afstraft. Of in het beste geval krijg je geen straf, maar kost het je veel tijd en geld.

Met deze dienst bouwen wij een natuurlijk linkprofiel waardoor de populariteit stijgt en die nummer 1 posities binnen handbereik liggen.

Website verhuizing / migratie

Een website migratie is het verhuizen of omzetten van een website. Bijvoorbeeld naar een andere domeinnaam of naar een nieuw design. Het is erg belangrijk dat de verhuizing of omzetting van een website zo soepel mogelijk verloopt. De bezoekers van je website moeten uiteraard zo min mogelijk hinder ondervinden tijdens het proces. Daarnaast kan het niet goed verlopen van een website migratie slecht zijn voor je vindbaarheid. Je kunt jouw waardevolle SEO-waarde verliezen. Een kleine fout kan al vervelende gevolgen hebben voor de vindbaarheid je website.

Inmiddels hebben wij al vele websites op een succesvolle manier verhuisd. Hiervoor hebben we een gedetailleerd plan uitgewerkt zodat er niets over het hoofd wordt gezien. En die belangrijke posities in Google dus ook behouden blijven.

Google Penalty

Is het verkeer naar je website vanuit Google plotseling gedaald? Dan is het zomaar mogelijk dat je website een penalty van Google heeft gehad.

Het is belangrijk om hier zo snel mogelijk bij te zijn. Vermoed je dus dat jouw website is getroffen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Meer weten? Neem contact met ons op.

We hebben je aanvraag succesvol ontvangen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier

Online marketing met harde conversies en eerlijk advies.

Wij bieden verschillende diensten om jouw merk te laten groeien. Of het nu gaat om advertising, copywriting, of marketingstrategieën, ons team staat klaar om jou te helpen. We bereiken de juiste klanten, laten jouw bedrijf groeien én zorgen dat er uiteindelijk meer winst wordt gemaakt.

Onze kennisbank

Veelgestelde vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen over zoekmachine optimalisatie. Meer informatie nodig? Klik dan hieronder op kennismaken!

Wat betekent SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. In het Nederlands: zoekmachine optimalisatie.

Wat zijn de "gratis" zoekresultaten?

Dit zijn de resultaten waarvoor je niet betaalt per klik (in tegenstelling tot zoekmachine adverteren). Een andere term die je wel eens hoort zijn de zogenaamde "organische resultaten". Hiermee wordt hetzelfde bedoeld.

Overigens is "gratis" met een korrel zout te nemen. Het kost namelijk flink wat energie om nummer 1 posities te bereiken. Dus hoewel je niet per klikt betaalt vergt het wel een investering.

Hoe snel zie ik resultaat?

Wanneer wij met zoekmachine optimalisatie aan de slag gaan zien we binnen ongeveer 3 maanden de eerste resultaten. Na ongeveer 9-12 maanden zien we ook significante resultaten. Uiteraard is dit ook afhankelijk van de huidige staat van de website.

Door het toepassen van een aantal quickwins zien we namelijk ook regelmatig al veel sneller resultaat. Belangrijk om te weten: zoekmachine optimalisatie is over het algemeen een weg van lange adem. Los daarvan: het is wel een noodzakelijk kanaal.

Wanneer de nummer 1 posities zijn bereikt pluk je daar als ondernemer nog heel lang de vruchten van. Een goede zoekmachine optimalisatie strategie is overigens noodzakelijk voor een gezonde marketingmix.

Blijf ik eigenaar van de content die jullie schrijven?

Uiteraard zijn alle wijzigingen die wij doorvoeren of teksten die wij schrijven van jou. Ook als we onverhoopt uit elkaar zouden gaan. We weten dat er partijen bestaan die op dat moment alles terugdraaien wat ze hebben doorgevoerd.

Dat zijn helaas de cowboys in onze markt. Die moeten het vooral hebben van klantenbinding door angst. Bij ons draait het om de resultaten en de relatie met jou.

Ben ik verplicht om een jaarcontract af te sluiten?

Nee. Onze diensten zijn maandelijks opzegbaar. Indien je onverhoopt niet tevreden zou zijn zit je dus nergens aan vast. Wij zijn namelijk van mening dat je klant blijft omdat je tevreden bent en omdat we resultaat boeken. Niet omdat je nog vastzit aan een jaarcontract.

Ontdek hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen

We hebben je aanvraag succesvol ontvangen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier