Gratis online marketing strategie!

Klaar voor die volgende stap met jouw online marketing? Vraag dan vandaag nog onze gratis online marketing strategie op maat van jouw bedrijf aan.

Voordat je denkt dat het één of ander geautomatiseerd rapport is wat je krijgt, lees even verder. Want we hebben het hier over een gepersonaliseerde strategie waar wij minstens 2 volle dagen voor jou in investeren. Kosteloos.

Lees meer over dit gratis aanbod

KGOM wordt beoordeeld met 9.2 op Google.

Google Partner logoFacebook logoSemrush certified logo

Een gratis online marketing strategie? Wat is het "addertje"?

Als online marketing bureau onderscheiden we ons door alleen samen te werken met ondernemers die ons ook echt als partner zien, niet als leverancier.

Maar hoe bewijzen we dat wij de juiste partner zijn? En hoe weten we of jouw bedrijf ook goed bij ons past? Alles begint met elkaar goed te leren kennen. Pas dan kun je weten of je ook echt bij elkaar past.

Maar bij de meeste online marketing bureaus word je verplicht om meteen samen in het diepe te springen. Op basis van een gesprek volgt meestal meteen een offerte.

Voor jou als ondernemer volgt dan vaak een lastige keuze. Op goed geluk kies je dan maar een partij. Maar je weet niet wat je kunt verwachten.

Het gevolg hiervan? Samenwerkingen die in de praktijk niet werken. Frustraties langs beide kanten. En het ergste van alles? De investeringen renderen niet.

Campagnes zijn niet succesvol. Kortom: een hoop stress, geld verbrandt en je staat nog steeds geen stap dichter bij je doel.

Daarom doen wij het anders.

Wij pakken het dus graag iets anders aan. Wij beginnen onze kennismaking graag door te laten zien wat we waard zijn, zonder dat het jou een cent kost.

Jij bent als ondernemer gebaat bij een gedegen online marketing strategie. Een op maat gemaakte strategie die ervoor zorgt dat jij sneller jouw doelen behaalt dankzij online marketing.

En dat is precies wat wij voor jou gaan maken: een online marketing strategie op maat van jouw bedrijf. Kosteloos, zonder verplichtingen.

Uiteraard lopen we hier een risico. Want het ontwikkelen van jouw op maat gemaakte online marketing strategie kost ons ongeveer 20 uur. Daar betaal je bij een gemiddeld bureau toch snel zo'n €3000,- voor.

Maar we weten ook dat een groot deel van de gratis strategieën die we ontwikkelen leiden tot een duurzame klant. Vandaar dat we dit dus kosteloos kunnen aanbieden.

Gaat elke ondernemer na de oplevering van de strategie met ons in zee? Nee. Maar heel eerlijk, als jij als ondernemer niet achter onze strategie staat, dan passen we sowieso niet bij elkaar. En dan komen we daar liever eerder dan later achter.

Belangrijk om te onthouden: jij krijgt een op maat gemaakte online marketing strategie zonder verplichtingen. Een strategie waarmee je online marketing laat werken voor jouw bedrijf. En jouw doelstellingen worden behaald.

Waaruit bestaat de online marketing strategie?

Om een goede online marketing strategie voor jouw bedrijf te ontwikkelen gaan we gedegen te werk. Het traject, wat ongeveer 2 weken in beslag neemt, bestaat uit de volgende onderdelen:

1: Strategiegesprek

Allereerst plannen we een strategiegesprek in. Het doel van dit gesprek is om onder andere achter de volgende zaken te komen:

 • Wat zijn je doelstellingen?
 • Wie is je ideale klant?
 • Wie zijn volgens jou de belangrijkste concurrenten?
 • Wat maakt jouw bedrijf uniek?
 • Welke resources heb je ter beschikking? Zowel qua budget als mankracht.

Uit ervaring weten we hoe belangrijk deze stap is. Want om jou van een goede online marketing strategie te voorzien moeten we zo nauwkeurig mogelijk weten wie je bent en hoe je jouw klanten helpt.

Daarnaast zit elk bedrijf in een andere fase en zijn er unieke factoren waar we rekening mee moeten houden. Misschien heb je al wel een online marketeer in dienst. In dat geval moet het plan ook rekening houden met de beschikbare tijd van die persoon.

Of je hebt bijvoorbeeld zelf weinig kaas gegeten van social media. In dit geval heeft het geen zin om in een plan te schrijven dat je dagelijks allerlei social media posts moet gaan schrijven.

Kortom, jouw bedrijf is uniek. En jouw bedrijf verdient dus ook een unieke online marketing strategie.

2: Audit

Na het strategiegesprek gaan we een zeer uitgebreide audit uitvoeren. Hier brengen we de volgende zaken goed in kaart:

 • Huidige SEO strategie. Hoe goed doet jouw website het eigenlijk in Google? Waar liggen de kansen? Welke eventuele technische belemmeringen zorgen dat je niet hoger scoort? Wat is de kwaliteit én kwantiteit van de inkomende links?
 • Huidige SEA strategie. Adverteer je al met bijvoorbeeld Google Ads? Dan analyseren we alle campagnes en brengen we precies in kaart waar de kansen liggen en waar even eventueel budget weglekt.
 • Overige online marketing kanalen. Afhankelijk van de kanalen die je al inzet gaan we deze uiteraard ook analyseren. Denk hierbij aan social media en e-mailmarketing.
 • Website/webshop. Bij een goede online marketing strategie hoort ook een goed werkende en converterende website/webshop. We brengen alle bottlenecks in kaart. Ook de teksten worden goed onder de loep genomen en beoordeeld of deze voldoen aan de kunst van converterende copywriting.
 • Meetplan. Wordt alles goed doorgemeten? Is Google Analytics 4 goed ingericht en profiteer je al van alle mogelijkheden? Zonder een goed meetplan weet je nooit of je online marketing succesvol is. En weet je dus ook niet waar er bijgestuurd moet worden.
 • Concurrenten. Hoe scoort jouw online marketing en website t.o.v. de concurrentie? Wat doen zij eventueel beter? Waar kunnen we van leren, waar liggen de kansen?

3: Strategieontwikkeling

Op basis van de twee voorgaande onderdelen kunnen we aan de slag om de daadwerkelijke strategie te ontwikkelen.

Wat moet er precies gebeuren om de doelstellingen te bereiken?

Let op: dit is een volledig op maat geschreven plan voor jouw bedrijf. We houden rekening met de huidige status, je doelstellingen, budgetten en andere resources.

Daarnaast kijken we goed naar de concurrentie en je doelgroep om een zo effectief mogelijke strategie te ontwikkelen.

4: Presentatie van het plan

We nemen graag de tijd om onze bevindingen met je te delen en de op maat gemaakte online marketing strategie toe te lichten.

Hierbij nodigen we je graag uit op ons kantoor in Deventer zodat we dit persoonlijk aan je kunnen uitleggen. Daarbij heb je uiteraard ook de gelegenheid om vragen te stellen zodat het voor jou kristalhelder is wat de online marketing strategie inhoudt.

Bevalt de online marketing strategie je? Is er een klik tussen ons beiden? Dan vertellen we je ook graag hoe wij je kunnen helpen bij het uitvoeren van de strategie!

Wie gaan jouw online marketing strategie ontwikkelen?

Ons bedrijf bestaat al sinds 2006 en we hebben inmiddels al vele ondernemers waar we als partner mee mogen samenwerken. We hechten veel belang aan praktische adviezen.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat we onze meest senior mensen aan jouw online marketing strategie laten werken. Dat lijkt economisch gezien voor ons niet zo interessant. Maar we willen graag onze kwaliteit laten zien. Dat levert ons, en jou als ondernemer, op lange termijn veel meer op.

Karel

Co-founder

Mijke

Copywriter

Petra

Online marketeer

Edwin

Online marketeer

Anke

Online marketeer

Simon

Online marketeer

Wesley

Online marketeer

Ervaringen van onze klanten

Saphira Markiezen
"KGOM ontzorgt echt de ondernemer, dat vind ik erg belangrijk"
Rutger de Haan
Saphira Markiezen
Licentie2Go
"Zoek jij een club om hard te groeien? Dan moet je bij KGOM zijn."
Robbin Harleman
Licentie2Go
Coolplant
"Wij kiezen voor KGOM door de professionaliteit en persoonlijkheid"
Lennard Duijvestijn
Coolplant
Flagstone Company
“De grootste klik met KGOM komt door de passie waar zij mee werken”
Hellen Eekhof
Flagstone Company

Voldoet jouw bedrijf aan de voorwaarden?

Wil jij graag dat wij ook voor jou kosteloos een online marketing strategie ontwikkelen zónder verdere verplichtingen? We gaan graag voor je aan de slag. Om er zeker van te zijn dat we na de oplevering van de online marketing strategie ook eventueel kunnen samenwerken hanteren we een paar voorwaarden:

 • Je bent bereid om ongeveer 1 tot 1,5 uur te investeren in het strategiegesprek (online of in Deventer);
 • Je besteedt op dit moment minimaal €2000 per maand aan online marketing zoals bijvoorbeeld Google Ads;
 • Je hebt een bedrijf met minimaal €250.000 omzet per jaar;
 • Je bent bereid om ongeveer 2 uur te investeren voor de presentatie bij ons op kantoor in Deventer;
 • Je staat ervoor open om eventueel met ons samen te werken en bepaalde zaken uit te besteden. Let op: dit is zeker niet verplicht, maar als je van tevoren al zeker weet dat je hiervoor niet open staat werken we liever voor iemand anders.

Positief kunnen antwoorden op bovenstaande punten? Laat dan snel je gegevens achter via het formulier en we nemen direct contact met je op!

We hebben je aanvraag succesvol ontvangen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier