Social media adverteren (SMA)

Bereik je doelgroep met gerichte advertenties op hun favoriete social media kanalen en creeër meer naamsbekendheid.

Ontdekken
Gratis strategie

KGOM wordt beoordeeld met een 9.2 op Google.

Profiteer van de kracht van social media adverteren

Social media bedrijven verzamelen ontzettend veel gegevens van hun klanten. Wat jij daar aan hebt? Hierdoor kun je heel gericht jouw product of dienst laten zien aan jouw doelgroep. Op basis van interesses, locatie of opleiding bijvoorbeeld.

Hieronder zie je op welke social media kanalen we actief kunnen adverteren om jouw doelgroep te bereiken.

Facebook / Instagram adverteren

Bij adverteren op Facebook en Instagram hebben we de meest uitgebreide mogelijkheden als het gaat om targetten. De doelgroep voor een advertentie is namelijk tot in details in te stellen. Op deze manier kun je dus adverteren met verschillende achterliggende doelen:

  • Bereik: door je bereik op Facebook/Instagram te vergroten zullen toekomstige advertenties meer potentiële klanten bereiken.
  • Remarketing: remarketing op Facebook werkt op dezelfde manier als in het Google display netwerk. Je laat al geïntereseerde bezoekers opnieuw jouw advertenties zien. Dit vergroot de kans op een conversie aanzienlijk!

Targetten op Facebook en Instagram kan door je bijvoorbeeld te richten op een specifieke locatie, geslacht, leeftijd en voorkeuren/interesses.

Pinterest adverteren

Zeker wanneer jouw bedrijf actief is in zogenaamde home-improvement producten of sterk visuele producten is Pinterest zeer interessant.

We kunnen hier namelijk uiterst gericht adverteren en de ervaring leert ons dat dit ook erg effectief is!

Waze adverteren

Waze is een veelgebruikte routeplanner-app. Met advertenties kan je de aandacht trekken van bezoekers die niet op zoek zijn naar jouw product, maar wel geïnteresseerd kunnen zijn.

Je moet het zien als een billboard langs de weg. Zodra mensen langs je locatie rijden, worden zij geconfronteerd met het bedrijf. Hiermee zorg je dat je top of mind bent zodra de gebruiker het product nodig heeft.

Youtube adverteren

Adverteren op Youtube kan op zeer veel verschillende manieren. Zo kun je bijvoorbeeld een tekstadvertentie laten zien tijdens een video, of is er de mogelijkheid om een korte reclamevideo te tonen vóór een video start.

Youtube heeft een ontzettend groot bereik. Het grote voordeel is dat je heel gericht, op basis van interesses, kunt adverteren.

Het is hierbij wel belangrijk dat je zelf ook over goede (video)content beschikt. Hiermee kunnen we je uiteraard ook helpen indien nodig.

Meer weten? Neem contact met ons op.

We hebben je aanvraag succesvol ontvangen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier

Online marketing met harde conversies en eerlijk advies.

Wij bieden verschillende diensten om jouw merk te laten groeien. Of het nu gaat om advertising, copywriting, of marketingstrategieën, ons team staat klaar om jou te helpen. We bereiken de juiste klanten, laten jouw bedrijf groeien én zorgen dat er uiteindelijk meer winst wordt gemaakt.

Onze kennisbank

Veelgestelde vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen over social media adverteren. Meer informatie nodig? Klik dan hieronder op kennismaken!

Blijf ik eigenaar van mijn advertentie-accounts en data?

Uiteraard! Alle data en alle accounts die wij beheren zijn jouw eigendom, ook als we onverhoopt uit elkaar gaan. Helaas is dit een vraag die ons veel gesteld wordt, want er zijn blijkbaar veel concullega's die hier anders mee omgaan.

Wij vinden het niet meer dan logisch dat het jouw accounts en data zijn en blijven.

Verdienen jullie ook aan het klikbudget wat ik aan de social media bedrijven betaal?

Nee, wij hebben er geen enkel belang bij om meer uit te geven aan de zoekmachines. Wij rekenen dus geen percentage van het klikbudget o.i.d.

Ons doel is namelijk om zoveel mogelijk winst te genereren met de campagnes. Niet om de Mark Zuckerbergs van deze wereld zo rijk mogelijk te maken. Elke euro die we uitgeven moet bedoeld zijn om er meer voor terug te krijgen.

Ben ik verplicht om een jaarcontract af te sluiten?

Nee. Onze diensten zijn maandelijks opzegbaar. Indien je onverhoopt niet tevreden zou zijn zit je dus nergens aan vast. Wij zijn namelijk van mening dat je klant blijft omdat je tevreden bent en omdat het winstgevende campagnes zijn. Niet omdat je nog vastzit aan een jaarcontract.

Ontdek hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen

We hebben je aanvraag succesvol ontvangen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier