Copywriting

De juiste woorden zorgen voor meer bezoekers én meer winst.

Ontdekken
Gratis strategie

KGOM wordt beoordeeld met een 9.2 op Google.

Zo raken we de juiste snaar van jouw bezoekers én Google.

Teksten op je website vervullen drie doelen: ze informeren over je organisatie/ producten/ diensten, ze worden geïndexeerd door Google (zo optimaal mogelijk) en ze sporen je bezoeker aan om een bepaalde actie te ondernemen: contact opnemen met je sales-afdeling, bijvoorbeeld. Onze copywriting specialisten (her)schrijven websiteteksten met deze drie pijlers voor ogen.

Dit kun je van ons verwachten:

Strategie

Het formuleren en bespreken van doelstellingen en zorgen dat de teksten hier perfect op aansluiten. Indien nodig voeren we hier ook een uitgebreid zoekwoordonderzoek, zodat we exact weten welke content er nog geschreven dient te worden.

Briefing

Als klant houd je altijd contact met ons en word je op de hoogte gehouden van de vorderingen. Wij stellen vragen als dat nodig is en gaan met je in gesprek om te doorgronden wat jij van de webteksten verwacht en wat je ermee wil bereiken.

Conceptontwikkeling

Het creëren van een campagne en het zorgen dat de webteksten hier volledig op aansluiten.

Storytelling

De copywriting specialisten weten op een creatieve manier invulling te geven aan het thema van je algehele campagne.

Copy

De webteksten die door ons verzorgd worden zijn creatief, uniek en SEO-proof. Je krijgt de teksten digitaal aangeleverd en ze kunnen eventueel ook voor je geplaatst worden via je cms.

Meer weten? Neem contact met ons op.

We hebben je aanvraag succesvol ontvangen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier

Online marketing met harde conversies en eerlijk advies.

Wij bieden verschillende diensten om jouw merk te laten groeien. Of het nu gaat om advertising, copywriting, of marketingstrategieën, ons team staat klaar om jou te helpen. We bereiken de juiste klanten, laten jouw bedrijf groeien én zorgen dat er uiteindelijk meer winst wordt gemaakt.

Onze kennisbank

Veelgestelde vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen over copywriting. Meer informatie nodig? Klik dan hieronder op kennismaken!

Plaatsen jullie de teksten ook op onze website?

Ja. Indien gewenst plaatsen we de teksten ook rechtstreeks op je website. Dit scheelt jou weer tijd en je weet zeker dat de teksten ook 100% overeenkomen met hoe wij ze hebben geschreven.

Hoe snel zie ik resultaat?

Wanneer wij met copywriting aan de slag gaan, zien we vaak snel resultaat (binnen enkele weken/maanden) wanneer we kijken naar meer bezoekers vanuit Google. Op het gebied van conversiegericht schrijven zien we vaak meteen resultaat.

Blijf ik eigenaar van de content die jullie schrijven?

Uiteraard zijn alle wijzigingen die wij doorvoeren of teksten die wij schrijven van jou. Ook als we onverhoopt uit elkaar zouden gaan. We weten dat er partijen bestaan die op dat moment alles terugdraaien wat ze hebben doorgevoerd.

Dat zijn helaas de cowboys in onze markt. Die moeten het vooral hebben van klantenbinding door angst. Bij ons draait het om de resultaten en de relatie met jou.

Ben ik verplicht om een jaarcontract af te sluiten?

Nee. Onze diensten zijn maandelijks opzegbaar. Indien je onverhoopt niet tevreden zou zijn zit je dus nergens aan vast. Wij zijn namelijk van mening dat je klant blijft omdat je tevreden bent en omdat we resultaat boeken. Niet omdat je nog vastzit aan een jaarcontract.

Ontdek hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen

We hebben je aanvraag succesvol ontvangen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier