Alles is te koop. Ook die eerste plek.

Voor veel bedrijven is het adverteren in zoekmachines een must. Ons doel? Zorgen dat je met plezier de facturen overmaakt naar de zoekmachines. Omdat je weet dat elke euro die je investeert er ook voor zorgt dat je op het einde van het jaar meer winst hebt gedraaid.

Ontdekken
Gratis Quickscan

KGOM wordt beoordeeld met een 9.2 op Google.

Succesvol adverteren in zoekmachines? Zo doen wij dat.

Uiteindelijk draait alles om het resultaat, welke specifieke diensten er ook worden ingezet. Om ervoor te zorgen dat jij als ondernemer online succesvol bent en dus op een winstgevende manier adverteert, zetten we onderstaande diensten in:

Google Ads - significant meer winst onder aan de streep

De kans is ontzettend groot dat Google Ads voor jouw bedrijf belangrijk is (of zou moeten zijn). Google is inmiddels flink geëvolueerd en dit betekent dat je als ondernemer praktisch niet meer zonder Google Ads kunt. De -gratis- zoekresultaten zijn namelijk sterk afgenomen ten opzichte van de advertenties.

Maar de concurrentie is ook sterk aanwezig. Voor Google is dit een goede zaak (meer inkomsten) maar voor jou als ondernemer wel een uitdaging. Want hoe zorg je er nu voor dat jouw advertenties opvallen. Of nog belangrijker: dat de Google campagnes ook winstgevend zijn?

Klikbudget er doorheen jagen en bezoekers naar de website sturen via Google Ads kan iedereen. Maar bezoekers die ook daadwerkelijk actie ondernemen op jouw website is een ander verhaal. Daarvoor is vergaande kennis van Google Ads nodig. Wist je bijvoorbeeld dat Google Ads gemiddeld 4-5 wijzigingen aan hun systeem per maand doorvoert? Probeer daar maar eens van op de hoogte te blijven. Doe je dat niet, dan ga er maar vanuit dat je klikprijzen stijgen en conversies dalen.

Sinds de begindagen van adverteren op Google (2004) zijn wij als online marketing bureau gespecialiseerd in Google Ads en bieden wij de perfecte oplossing voor jouw onderneming. Deze ervaring, die we hebben mogen toepassen op letterlijk duizenden campagnes en klanten, zorgen ervoor dat de campagnes die wij voor je opzetten en beheren succesvol zijn.

O ja, uiteraard voldoen wij ook aan de normen van Google voor wat betreft Google-certificaten die wij behaald hebben. Maar als we eerlijk zijn: die wegen absoluut niet op tegen de ervaring. Zo durven wij ook regelmatig in te gaan tegen de zogenaamde suggesties van Google. In de praktijk blijkt namelijk dat sommige van deze suggesties inderdaad meer geld opleveren. Voor Google welteverstaan...

Kortom, ben je als ondernemer dus op zoek naar succesvolle Google Ads campagnes voor jouw webwinkel of website? Wil jij campagnes die jouw omzet en -belangrijker- de winst onder aan de streep significant vergroten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!

Bing Ads - het kleine (maar goedkopere) broertje van Google

Zoals de titel al zegt, adverteren in Bing is goedkoper dan Google. Eerlijk is eerlijk, het bereik ligt ook een stuk lager (gemiddeld 10%). Maar adverteren in Bing is relatief eenvoudig. Zo kun je bijna letterlijk de campagnes die je in Google hebt gemaakt importeren in Bing Ads.

10% extra omzet die ook nog eens goedkoper is t.o.v. Google Ads. We zouden wel gek zijn als we dat dus niet zouden doen. Afhankelijk van de grootte van je budget en campagnes zullen we in de meeste gevallen dus ook zeker inzetten op Bing Ads.

Remarketing - de kracht van herhaling

Verkeer (potentiële klanten voor je webshop of website) naar je website leiden is vaak het hoofddoel van je online marketing inspanningen. Echter verlaat het grote deel van deze bezoekers jouw website vóórdat ze de inhoud van hun winkelmand hebben afgerekend of het contactformulier hebben ingevuld. Deze bezoekers kun je met een kleine inspanning nogmaals naar je website leiden.

Met Google remarketing kun je bezoekers die je website vroegtijdig verlaten, aansporen om terug te komen. Hierdoor vergroot je de kans dat ze alsnog die aankoop zullen doen of alsnog contact zullen aanvragen! Het feit dat ze je naam/merk al kennen door hun eerdere bezoek, maakt dat de keuze om op je advertentie te klikken een bewuste, weloverwogen keuze is. Ze willen terugkeren naar je website om te converteren.

Gratis Google Ads Quickscan!

Ben je benieuwd hoe je huidige Google Ads campagnes beter kunnen presteren? Of vraag je je af of de huidige campagnes wel maximaal presteren?

Vraag dan vandaag nog onze gratis Google Ads Quickscan aan!

Meer weten? Neem contact met ons op.

We hebben je aanvraag succesvol ontvangen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier

Online marketing met harde conversies en eerlijk advies.

Wij bieden verschillende diensten om jouw merk te laten groeien. Of het nu gaat om advertising, copywriting, of marketingstrategieën, ons team staat klaar om jou te helpen. We bereiken de juiste klanten, laten jouw bedrijf groeien én zorgen dat er uiteindelijk meer winst wordt gemaakt.

Onze kennisbank

Veelgestelde vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen. Meer informatie nodig? Klik dan hieronder op kennismaken!

Blijf ik eigenaar van mijn advertentie-accounts en data?

Uiteraard! Alle data en alle accounts die wij beheren zijn jouw eigendom, ook als we onverhoopt uit elkaar gaan. Helaas is dit een vraag die ons veel gesteld wordt, want er zijn blijkbaar veel concullega's die hier anders mee omgaan.

Wij vinden het niet meer dan logisch dat het jouw accounts en data zijn en blijven.

Ben ik verplicht om een jaarcontract af te sluiten?

Nee. Onze diensten zijn maandelijks opzegbaar. Indien je onverhoopt niet tevreden zou zijn zit je dus nergens aan vast. Wij zijn namelijk van mening dat je klant blijft omdat je tevreden bent en omdat het winstgevende campagnes zijn. Niet omdat je nog vastzit aan een jaarcontract.

Verdienen jullie ook aan het klikbudget wat ik aan de zoekmachines betaal?

Nee, wij hebben er geen enkel belang bij om meer uit te geven aan de zoekmachines. Wij rekenen dus geen percentage van het klikbudget oid.

Ons doel is namelijk om zoveel mogelijk winst te genereren met de campagnes. Niet om Google zo rijk mogelijk te maken. Elke euro die we uitgeven aan Google moet bedoeld zijn om er meer voor terug te krijgen.

Ontdek hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen

We hebben je aanvraag succesvol ontvangen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier