Google Analytics / Data

Online marketing is voor een groot deel sturen op data. Dan is het uiteraard wel belangrijk dat deze data ook goed gemeten wordt. En geïnterpreteerd.

Ontdekken
Gratis GA4 tips

KGOM wordt beoordeeld met een 9.2 op Google.

Jouw website boven die van de concurrent? Zo doen wij dat!

Alleen die eerste resultaten tellen. Om jouw website boven die van de concurrent te krijgen zetten we verschillende middelen en diensten in. Hieronder vind je de meestvoorkomende:

Google Analytics

Google Analytics is het belangrijkste instrument voor jou als ondernemer om in één overzicht te zien hoe je online marketing inspanningen het doen. Het geeft je inzichten in hoe je advertentiecampagnes renderen, waar je bezoekers afhaken, waar het laaghangende fruit zich bevindt, waar quickwins snel in resultaat overgaan en nog veel meer.

Maar, waar begin je mee en hoe haal je er het meeste uit? Zodra je Analytics opent zie je een groot aantal statistieken, zoals bezoekersaantallen, pageviews en bouncepercentages. Wat betekenen al deze statistieken, en nog belangrijker, hoe gebruik je ze om de prestaties van jouw website te optimaliseren? Wij helpen met het inrichten van Google Analytics, zodat je de informatie krijgt die je nodig hebt om beslissingen te nemen.

Google Tagmanager

De kans is groot dat Google Tagmanager jou als ondernemer niet zoveel zegt. Het is een tool die gebruikt wordt om codes op je website te plaatsen. Nodig voor bijvoorbeeld Google Analytics, het tracken van social media verkeer enz.

KGOM heeft ruimte ervaring met het instellen van Google Tagmanager. Daar gaat vooral je webbouwer blij mee zijn. En jijzelf ook, want hierdoor weet je zeker dat alles goed gemeten wordt.

Google Datastudio / Looker

Als ondernemer wil je graag dat zoveel mogelijk data wordt gekoppeld. Er is niets irritanter dan 15 verschillende rapporten en tools te moeten openen.

Met Google Lookerstudio (voorheen heette dit Google Datastudio) zijn we in staat om handige dashboards te bouwen waar verschillende databronnen worden samengebracht.

Meer weten? Neem contact met ons op.

We hebben je aanvraag succesvol ontvangen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier
Henk Jan en Edwin

Online marketing met harde conversies en eerlijk advies.

Wij bieden verschillende diensten om jouw merk te laten groeien. Of het nu gaat om advertising, copywriting, of marketingstrategieën, ons team staat klaar om jou te helpen. We bereiken de juiste klanten, laten jouw bedrijf groeien én zorgen dat er uiteindelijk meer winst wordt gemaakt.

Onze kennisbank

Veelgestelde vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen over Google Analytics / datamanagement. Meer informatie nodig? Klik dan hieronder op kennismaken!

Hebben jullie ook ervaring met de e-commerce tracking code van Google Analytics?

Natuurlijk! Voor webshops is het namelijk cruciaal dat deze code wordt gebruikt. En aangezien we veel webshops als klant hebben, spreekt het voor zich dat we hier ruime ervaring in hebben.

Blijf ik eigenaar van mijn advertentie-accounts en data?

Uiteraard! Alle data en alle accounts die wij beheren zijn jouw eigendom, ook als we onverhoopt uit elkaar gaan. Helaas is dit een vraag die ons veel gesteld wordt, want er zijn blijkbaar veel concullega's die hier anders mee omgaan.

Wij vinden het niet meer dan logisch dat het jouw accounts en data zijn en blijven.

Hebben jullie ervaring met GDPR en en de AVG?

Helaas wel. Eerlijk is eerlijk, het is niet ons favoriete onderdeel. We hebben op zich geen moeite met de wetgeving, maar wel met de manier waarop. Als ondernemer weet je zo onderhand niet meer wat je nog wel en niet moet doen.

Hoe dan ook, we kunnen je adviseren over hoe het ingeregeld kan worden. Let wel: we zijn geen juristen. Voor lastigere cases brengen we je graag in contact met internetjuristen die gespecialiseerd zijn in GDPR en AVG.

Ben ik verplicht om een jaarcontract af te sluiten?

Nee. Onze diensten zijn maandelijks opzegbaar. Indien je onverhoopt niet tevreden zou zijn zit je dus nergens aan vast. Wij zijn namelijk van mening dat je klant blijft omdat je tevreden bent en omdat we resultaat boeken. Niet omdat je nog vastzit aan een jaarcontract.

Ontdek hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen

We hebben je aanvraag succesvol ontvangen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier