Google Adwords uitbesteden?

logoyargonSinds een aantal weken zijn mijn compagnon Henk Jan en ik begonnen met een nieuw bedrijf/website: Yargon Zoekmachine Marketing.

Zoals de meesten al wel weten ben ik freelance internet marketeer. Met name Google Adwords (zoekmachine adverteren) is mijn specialiteit. Hoewel het freelancen mij enorm goed bevalt is het wel erg moeilijk om een bedrijf op te bouwen met waarde.

Henk Jan kwam daarom met het idee om het Adwords gedeelte in de vorm van een bedrijf te gieten. Dat is bij deze dus gebeurd ;-).

Ben je dus op zoek naar meer bezoekers via zoekmachine adverteren (Google Adwords) neem dan eens een kijkje op onze Google Adwords website.

Maak je al gebruik van Google Adwords vraag dan zeker onze gratis Adwords quickscan aan. De kans is groot dat we jouw campagne kunnen verbeteren!

Al met al wordt het weer een spannende tijd. Onze doelstelling is namelijk één Google Adwords klant per dag!

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. Beste Karel, Succes ermee.

    Kleine opmerking/tip over de homepage van je website. De terugbel functie zou ik even aankondigen met een titel. Doordat "Bel mij terug" in een laag contrast op je button staat, zag ik het pas laat. Met die titel breek je de rechterzijde van je pagina ook meteen een beetje.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top