Google Ads (AdWords) uitbesteden

Adverteren op Google is een effectief middel waar je op korte termijn vaak al sterke online resultaten mee kunt bereiken. Dit geldt voor zowel webwinkels als informerende websites. Wil je starten met adverteren op Google, of wil je je lopende Google Ads (AdWords) campagnes effectiever maken en er meer rendement uit halen? Google Ads uitbesteden kan een verstandige zet zijn, maar doe dit dan wel met een achterliggende gedachte: de online marketing strategie.

Google Ads vanuit een online marketing strategie

Adverteren op Google moet een doel dienen, ook op de langere termijn. Je budgetten moeten zorgvuldig worden ingezet en je targeting moet helemaal op één lijn liggen met je online strategie. Juist omdat je alleen je doelen kunt behalen als je precies weet wat je wil bereiken en hoe je dat moet doen, is het van belang dat je eerst een gedegen online marketing strategie ontwikkelt. KGOM doet dit graag samen met jou, zodat we op alle vlakken kunnen werken aan je vastgestelde doelstellingen. Om je te laten zien waarom een goede online strategie zo belangrijk is, hebben we een whitepaper ontwikkeld. Download deze via de button hieronder!

Werkwijze KGOM

Google Ads (AdWords) uitbesteden hoeft niet moeilijk te zijn. Echter gaan wij natuurlijk niet zomaar aan de slag. Tijdens het ontwikkelen van de online marketing strategie komt duidelijk naar voren wat de doelen voor jouw bedrijf zijn, en welke inspanningen er geleverd moeten worden om resultaat te behalen. Google Ads uitbesteden kan daar een onderdeel van zijn, net als bijvoorbeeld zoekmachineoptimalisatie of contentmarketing. We starten met het laaghangende fruit, zodat je al snel resultaat ziet en direct profiteert van de mogelijkheden.

Bij KGOM werken we met een 6-maandenplan, zodat we altijd flexibel zijn en goed kunnen inspelen op bepaalde ontwikkelingen en veranderingen van de koers. Lees hier meer over onze werkwijze.

“We starten met het laaghangende fruit, zodat je al snel resultaat ziet en direct profiteert van de mogelijkheden.“

Wat kun je verwachten?

Nadat de campagne is opgezet vindt direct de dag erna een eerste-dag-optimalisatie plaats, KGOM zit er immers bovenop! Op deze manier kunnen campagnes gestuurd worden, en blijven we optimaliseren. In een maandelijkse evaluatie bespreken we de voortgang, eventuele wijzigingen en plannen.

Waarom KGOM?

  • De doelstellingen vanuit de online marketing strategie bepalen de werkzaamheden
  • Zorgvuldig opgezette campagnes in de juiste structuur
  • Geen zorgen meer over het verdelen van Google Ads budgetten
  • Geen omkijken meer naar de prestatie van advertenties
  • Ruim 11 jaar ervaring met Google Ads (voorheen Google AdWords)
  • ROI gedreven Google Ads specialisten met ruime ervaring
  • Alle Google Ads campagnes blijven jouw eigendom
  • Openheid en transparantie staat voorop in onze samenwerking

KGOM als Premier Google Partner

Wij zijn officieel partner van Google. Wij voldoen aan diverse strenge kwaliteitseisen bij het opzetten, beheren en optimaliseren van Google Ads campagnes. Daarnaast heeft Google ons een extra badge gegeven: die van Premier Partner. Zoals Google hierover zelf aangeeft: ‘Voor toonaangevende bedrijven die meer uitgeven en aan aanvullende certificerings- en prestatievereisten voldoen, heeft Google de Premier Partner-badge.’ Als Premier Partner ontvangen wij vanuit Google diverse voordelen, waarvan we optimaal gebruikmaken voor onze klanten. Zo komen wij door deze prestatie in aanmerking voor het beta programma waarmee Google nieuwe technieken en tools (beperkt) beschikbaar maakt om te testen. Het geeft daarnaast aan dat onze kennis op het gebied van zoekmachine adverteren (SEA) helemaal goed is en dat jouw campagnes leiden tot goede prestaties.

Interesse gewekt? Bel 085 208 21 00
of vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in