Actie vereist: accepteer de nieuwe Algemene voorwaarden van AdWords!

18 oktober, 2017

algemene voorwaarden adwords
Heb jij advertenties lopen in Google AdWords, en wil je graag dat die optimaal blijven draaien? Dan moet je even goed opletten. Google heeft namelijk de Algemene voorwaarden voor AdWords geüpdatet! Het is noodzakelijk dat je deze accepteert, omdat anders je advertenties onderbroken kunnen worden.
De updates omvatten onder andere voorwaarden op het gebied van gegevensbescherming, en nieuwe bepalingen over de openbaarmaking van technische fouten en bugs in AdWords.

Wat moet je doen?

Als het goed is heb je een mail ontvangen over de nieuwe algemene voorwaarden. Je krijgt vervolgens een melding in AdWords, meestal binnen twee dagen na het ontvangen van de mail. Na het ontvangen van die melding kun je de nieuwe voorwaarden lezen en accepteren. Hiervoor moet je dus inloggen op alle AdWords-accounts die je beheert.  
Belangrijk:

  • Als je meerdere accounts beheert die hetzelfde betalingsprofiel delen, accepteer je automatisch de voorwaarden voor al die accounts als je in één daarvan de voorwaarden accepteert.
  • Gebruik je de AdWords API of een tool van derden, dan moet je rechtstreeks op je AdWords-account inloggen om de voorwaarden te accepteren.
  • Het accepteren heeft geen invloed op bijvoorbeeld biedingen, budgetten en andere instellen. Maar: ga je niet akkoord, dan kan het zijn dat je advertenties worden onderbroken!

Momenteel zijn we bij KG Bureau natuurlijk bezig om al onze klanten hiermee te helpen.
algemene voorwaarden adwords accepteren

Ben jij een showroom- of winkeleigenaar?

Speciaal voor jou heb ik een e-book geschreven met online marketing tips om meer klanten naar jouw showroom of winkel te krijgen. Deze bied ik je gratis als download aan!

Karel Geenen is de medeoprichter van KGOM. Sinds 2001 is Karel actief binnen de online marketing. In de eerste jaren als webwinkeleigenaar. Daarna is Karel zijn kennis gaan inzetten om andere bedrijven verder te helpen op online marketing gebied.

Inmiddels bestaat er naast KGOM, een online marketing agency en academy, ook A Digital You waarmee de werving en selectie van online marketeers wordt verzorgd.

Contact: LinkedIn | Twitter | Tel. 085 208 21 00 | E-mail

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *