Actie vereist: accepteer de nieuwe Algemene voorwaarden van AdWords!

Karel
18/10/2017
Google Ads
X
min leestijd
Karel
18/10/2017
Google Ads
X
min leestijd
algemene voorwaarden adwords

Heb jij advertenties lopen in Google AdWords, en wil je graag dat die optimaal blijven draaien? Dan moet je even goed opletten. Google heeft namelijk de Algemene voorwaarden voor AdWords geüpdatet! Het is noodzakelijk dat je deze accepteert, omdat anders je advertenties onderbroken kunnen worden. De updates omvatten onder andere voorwaarden op het gebied van gegevensbescherming, en nieuwe bepalingen over de openbaarmaking van technische fouten en bugs in AdWords.

Wat moet je doen?

Als het goed is heb je een mail ontvangen over de nieuwe algemene voorwaarden. Je krijgt vervolgens een melding in AdWords, meestal binnen twee dagen na het ontvangen van de mail. Na het ontvangen van die melding kun je de nieuwe voorwaarden lezen en accepteren. Hiervoor moet je dus inloggen op alle AdWords-accounts die je beheert. Belangrijk:

  • Als je meerdere accounts beheert die hetzelfde betalingsprofiel delen, accepteer je automatisch de voorwaarden voor al die accounts als je in één daarvan de voorwaarden accepteert.
  • Gebruik je de AdWords API of een tool van derden, dan moet je rechtstreeks op je AdWords-account inloggen om de voorwaarden te accepteren.
  • Het accepteren heeft geen invloed op bijvoorbeeld biedingen, budgetten en andere instellen. Maar: ga je niet akkoord, dan kan het zijn dat je advertenties worden onderbroken!

Momenteel zijn we bij KG Bureau natuurlijk bezig om al onze klanten hiermee te helpen.

algemene voorwaarden adwords accepteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief!
Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier

Wil je meer gratis tips over online marketing?

Bekijk onze gratis downloads

Categorieën

Ontdek hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen

We hebben je aanvraag succesvol ontvangen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier