White hat seo

door | 4 juli 2013

Wat is White hat SEO? White hat SEO is de tegenhanger van Black hat SEO, en houdt eigenlijk in dat SEO’ers zich op een goede, natuurlijke en voor zoekmachines prettige manier inzetten voor resultaten op de lange termijn. White hat SEO’ers nemen, in tegenstelling tot Black hat SEO’ers, weinig risico en weten de ranking van een website in Google op een eerlijke manier te verhogen door zich te richten op goede content voor de bezoekers. Dit zorgt voor resultaten op de lange termijn.

White hat seo middelen

White hat SEO wil eigenlijk zeggen: de SEO’ers die zich concentreren op natuurlijke manieren om een pagina beter te laten scoren. Dit doet hij of zij door goede content toe te voegen aan de website, waarbij rekening gehouden wordt met de bezoeker. Vroeger betekende dit dat er veel zoekwoorden in de teksten moesten staan. Omdat de algoritmes van Google echter erg veranderlijk zijn, maakt ook de aanpak steeds weer veranderingen door. De teksten moeten nu beter leesbaar zijn, en echt gericht zijn op de wensen en behoeftes van de bezoekers. Uiteraard blijven zoektermen hier een grote rol in spelen: zo ziet Google tenslotte waar een pagina over gaat. De kwaliteit van de content is de laatste jaren echter veel belangrijker geworden.

Voordelen White hat SEO

White hat SEO geeft uiteindelijk meer garantie: met goede content wordt meer organisch zoekverkeer naar de website getrokken, en wordt hopelijk ook meer geconverteerd. De resultaten zijn vaak op de langere termijn zichtbaar. Black hat SEO methodes lijken soms aantrekkelijk omdat men op de korte termijn goed gaat scoren, maar dit is geen garantie voor hogere ranking. Als Google het doorheeft, kunnen er bovendien nare consequenties uit voortkomen. Wanneer je zorgt voor goede, leesbare, relevante content op je website, heb je de methoden van Black hat SEO niet nodig. Wil je hier wel meer over weten? Bekijk dan de pagina Black hat seo.

 

Nader kennismaken?

Wil je graag meer informatie over onze dienstverlening en weten wat wij voor jouw showroom kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op. Bellen mag uiteraard ook: 085 208 21 00.

12 + 10 =

Klantervaringen

“De grootste klik met KGOM is de passie waarmee zij werken”

Hellen Eekhof – Flagstone Company