Pas deze eenvoudige maar doeltreffende linkbuilding tip toe voor snel resultaat!

6 juli, 2017


In de onderstaande vlog/screencast geef ik een heel eenvoudige, maar doeltreffende linkbuilding tip. De kracht zit hem in de eenvoud. Toch vermoed ik dat je nog nooit zo gemakkelijk relevante links hebt weten te scoren!

Ben jij een showroom- of winkeleigenaar?

Speciaal voor jou heb ik een e-book geschreven met online marketing tips om meer klanten naar jouw showroom of winkel te krijgen. Deze bied ik je gratis als download aan!

Karel Geenen is de medeoprichter van KGOM. Sinds 2001 is Karel actief binnen de online marketing. In de eerste jaren als webwinkeleigenaar. Daarna is Karel zijn kennis gaan inzetten om andere bedrijven verder te helpen op online marketing gebied.

Inmiddels bestaat er naast KGOM, een online marketing agency en academy, ook A Digital You waarmee de werving en selectie van online marketeers wordt verzorgd.

Contact: LinkedIn | Twitter | Tel. 085 208 21 00 | E-mail

  1. Ik heb met belangstelling je vlog over linkbuilding bekeken. Je laat zien hoe je met Dupontie relevante partijen vindt op Internet zodat je daar de vraag kunt stellen of er een link geplaatst kan worden. Dupontie levert Terrasoverkappingen. Dit product wordt door andere retailers verkocht, waaronder een terrasoverkappingen discount, als ik je vlog goed begrepen heb. Ik kan me voorstellen dat als je als leverancier van een product, andere partijen die jouw product ook verkopen, commercieel niet interessant bent: je wil toch niet dat een potentiele koper van een terrasoverkapping die op jouw website komt (Terrasoverkappingendiscount bijvoorbeeld) jouw website verlaat, om vervolgens op de website van Dupontie een terrasoverkapping aan te schaffen? Hoor graag je reactie, vriendelijke groet, Denise Hulst

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *