Pas deze eenvoudige maar doeltreffende linkbuilding tip toe voor snel resultaat!

door | 6 juli 2017 | Linkbuilding, Zoekmachine Optimalisatie


In de onderstaande vlog/screencast geef ik een heel eenvoudige, maar doeltreffende linkbuilding tip. De kracht zit hem in de eenvoud. Toch vermoed ik dat je nog nooit zo gemakkelijk relevante links hebt weten te scoren!

Nader kennismaken?

Wil je graag meer informatie over onze dienstverlening en weten wat wij voor jouw showroom kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen Ć©Ć©n werkdag contact met je op. Bellen mag uiteraard ook: 085-85050008.

1 Reactie

  1. Denise Hulst

    Ik heb met belangstelling je vlog over linkbuilding bekeken. Je laat zien hoe je met Dupontie relevante partijen vindt op Internet zodat je daar de vraag kunt stellen of er een link geplaatst kan worden. Dupontie levert Terrasoverkappingen. Dit product wordt door andere retailers verkocht, waaronder een terrasoverkappingen discount, als ik je vlog goed begrepen heb. Ik kan me voorstellen dat als je als leverancier van een product, andere partijen die jouw product ook verkopen, commercieel niet interessant bent: je wil toch niet dat een potentiele koper van een terrasoverkapping die op jouw website komt (Terrasoverkappingendiscount bijvoorbeeld) jouw website verlaat, om vervolgens op de website van Dupontie een terrasoverkapping aan te schaffen? Hoor graag je reactie, vriendelijke groet, Denise Hulst

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *