Marketing / Communicatie Training & Cursus

Zoals je misschien weet heb ik het regelmatig over het belang van training in (online) marketing. Op mijn weblog vind je dan ook regelmatig interessante artikelen over internet marketing.

Maar als je je nog verder wil trainen in marketing of communicatie, kun je tegenwoordig op Eduhub terecht. Eduhub is een vergelijkingssite voor allerlei trainingen, opleidingen en cursussen. Er staan er momenteel zo’n 1000 op en dat worden er alleen maar meer.

De trainingen en opleidingen op Eduhub zijn onderverdeeld in 20 categorieën. Voor de lezers van dit weblog zijn natuurlijk voor de internet, marketing en communicatie en trainingen interessant. Dat zijn de vakgebieden met de meest interessante opleidingen voor marketeers en communicatie professionals. Voor al het marketing gerelateerde aanbod, waaronder online marketing en diverse NIMA trainingen, kijk je natuurlijk op Eduhub bij Marketing Cursus.

Als je meer de communicatie kant op wilt, check je het aanbod onder Communicatie Training. Daar vind je veel communicatietrainingen op zowel mondeling als schriftelijk gebied, maar bijvoorbeeld ook een cursus presenteren en spreken in het openbaar. Handig als je net als ik graag je kennis aan anderen overdraagt… Of als je af en toe je nieuwe communicatie plan aan je collega’s moet presenteren 😉

Eduhub is trouwens een leuke case om te bekijken als je meer over online marketing wilt leren. De zoekmachine marketing is erg slim uitgevoerd, en de manier waarop ze communicatie met de buitenwereld doen is erop gericht meer bezoekers te trekken zonder veel geld uit te geven. Let vooral op de URL structuur en de zoekmachinevriendelijke teksten die je overal terugvindt. Ook gaat Eduhub handig om met partners waar ze content van krijgen. Die content draagt bij aan de bekendheid van de partner, maar tegelijk aan de rankings van Eduhub. Hou het dus in de gaten, en als je nog meer leuke tips hebt, laat het me weten!