Klanten en resultaten

Moniek Martens

We werken inmiddels bijna een jaar samen met KGOM. Kort en krachtig: we zijn erg blij met deze partner! KGOM werkt professioneel, vakkundig, betrokken en persoonlijk tegelijk. En het mooie is, KGOM biedt alles onder 1 dak. Waar wij voorheen verschillende partners hadden voor SEA, SEO, Soc.Media.. hebben we nu alle specialismen in 1 hand :). Dat heeft alleen maar voordelen en als we dan ook nog zien dat onze posities niet alleen sterk zijn verbeterd en geconsolideerd dan kan ik alleen maar nog een keer zeggen: Wij zijn blij met KGOM! :-D

Sterke punten nog even op een rijtje:
Professioneel, vakkundig, betrokken en persoonlijk tegelijk en verschillende expertise onder 1 dak

J. vd Ent

Ondanks dat het kort dag was, goed geholpen bij het inrichten van een social advertising campagne!

J.R. van Heiningen

Erg fijn bedrijf en zij doen letterlijk wat ze beloven. Ik heb al best veel ervaring met dit type bedrijf maar tot nu toe nog nergens een dergelijke goede ervaring opgedaan. Ook de samenwerking en communicatie met de medewerkers is perfect. Zoekt u een bedrijf wat u kan helpen om beter te scoren in de zoekmachines, dan adviseer ik u om eens contact met dit bedrijf te zoeken.

Joop Iedema

Ik ben hier in november geweest en heb er een erg leuk gesprek gehad. Een erg leuke online marketing partij!

Tevreden klanten

Word ook tevreden klant!

We zouden je graag ook als tevreden klant verwelkomen.
Vul dus zeker ons contactformulier in en vertel wat jij van onze samenwerking verwacht.

Bellen mag uiteraard ook op 085 208 21 00. Tot snel!

Accreditaties & Partners

Karel Geenen

Karel is samen met Henk Jan de eerste bouwsteen van KGOM. Het bedenken van strategische plannen voor klanten en KGOM is waar Karel zich dagelijks mee bezig houdt.

94

klanten geven ons een

Edwin Rothengatter

Edwin is één van de advertising specialisten van KGOM. Dagelijks optimaliseert hij Google Ads, Bing en Facebookcampagnes voor onze klanten.

Benieuwd hoe wij met online marketing meer klanten naar je showroom brengen? Bel 085 208 21 00 of vul het onderstaande contactformulier in