Klanten en resultaten

“Alles wordt duidelijk uitgelegd en is goed te volgen. De persoonlijke ondersteuning vond ik super, heel fijn dat vragen zo snel beantwoord worden!”

"De verschillende cursussen heb ik als zeer leerzaam ervaren. Het heeft mij een breed, maar ook diep begrip gegeven over de verschillende onderdelen van online marketing. De cursus neemt je op een leuke manier mee door de verschillende fundamenten en heeft een praktische, duidelijke opbouw. Op punten waarbij je vastloopt of onderdelen die worden beoordeeld krijg je snel feedback, waardoor je vlot door kunt met het leerproces. Deze manier van leren was voor mij erg ideaal, omdat ik kon studeren waar en wanneer mij dat het beste uitkwam. Verder kun je op de website zelf en op verschillende andere websites waarnaar verwezen wordt verder uitdiepen in de stof. Iedereen die meer over online marketing of de verschillende onderdelen wilt leren, adviseer ik om samen met KGOM het avontuur aan te gaan!"

Danielle Muit
Cursus Google Analytics

"Ik heb veel geleerd van de cursus. Het laat goed zien hoe uitgebreid Google Analytics is en wat je er allemaal mee kunt. De cursus heeft een goede en duidelijke structuur. Nu de uitdaging om alle theorie om te gaan zetten naar de praktijk. De persoonlijke ondersteuning vond ik erg goed. Ideaal om per email vragen te kunnen stellen. Het antwoord kwam heel snel en er werd ook echt antwoord gegeven op de vraag. De persoonlijke benadering vind ik ook echt een groot pluspunt. Ondanks dat de cursus online gevolgd wordt heb je een naam en ben je geen nummer."

“Het was een leuke cursus om te volgen en geschikt voor een brede doelgroep (technisch of juist niet). Voor mijzelf zocht ik een leidraad voor het optimaliseren van websites. Hier had ik wel wat ideeën over, maar het maken van een goed stappen plan is wel lastig voor mij. Nou daar is deze cursus ideaal voor! De persoonlijke ondersteuning is ook erg prettig! Het onderdeel zoekwoordonderzoek was wel lastig vond ik. Omdat het niet helemaal duidelijk was hoe je tot een goede sortering komt (zoekvolume + gerichtheid en winstgevendheid). Lijkt me dat hier de beste mix uit voort moet komen, maar dan zul je referentiewaarden moeten toekennen (met het juiste gewicht per sorteerpunt). Heb het dus met een beetje natte vingerwerk opgelost.”

“Ik ben heel tevreden over de cursus. Je krijgt goede en duidelijke uitleg. Alleen bij de berekening van de pagerank raakte ik even de weg kwijt hoe bepaalde cijfers werden berekend. Ik heb er echt iets van geleerd wat ik ook bij klanten toe kan gaan passen. Bij vragen kreeg ik snel en duidelijk antwoord.”

“Goede betaalbare online cursus, die het voor iedereen mogelijk maakt om klanten in je webwinkel te krijgen. Duidelijke uitleg, en snel antwoord op je vragen (als je die al zou hebben). Ideaal dat je je eigen tempo aan kunt houden, ik heb er zelf 2,5 maand over gedaan, en log nog wel eens in voor dat “O ja” momentje wat ik af en toe even nodig heb :-). Persoonlijke vragen aan Karel werden snel beantwoord.”

Johan Versteegh
Cursus Google Analytics

“Deze cursus scoort voor mij een 10! Van alle cursussen was dit voor mij toch de meest complexe cursus, ik heb super veel geleerd over de vele opties die Google Analytics te bieden heeft! Ik wist niet dat er zoveel mogelijk was met dit programma. De video’s zijn zeer goed in elkaar gezet en de stof wordt duidelijk uitgelegd. Elk aspect wordt uitgelegd met veel voorbeelden. Het bonusmateriaal met o.a. een stappenplan en favoriete dashboards en rapporten is zeer handig, omdat het toch moeilijk kan zijn om een begin te maken met een analytics strategie. Persoonlijke ondersteuning bij vragen en opmerkingen is super, elke vraag wordt goed en snel beantwoord!”

Kim Berg-Kanis
Cursus Google AdWords

“De cursus is goed gecategoriseerd. Er worden duidelijke teksten en video’s gebruikt, zonder dat de modules te lang zijn.”

Lars Offringa
Cursus Google Analytics

“De cursus zit goed in elkaar en geeft op een praktische manier een goed beeld van hoe je Google Analytics kunt gebruiken. Ik vind ook vooral de manier van studeren erg prettig. Online in je eigen tempo, waarbij je eerst een stuk theorie in tekst of video over een onderwerp krijgt en dan een afsluitende “test je kennis” test doet voordat je verder gaat naar een volgend blok! Al met al een leuke en nuttige cursus voor een goede prijs. De cursus is een dikke 8 waard. Ook de persoonlijke ondersteuning tijdens de cursus was goed, er wordt snel gereageerd op vragen!”

“De cursus was erg duidelijk opgezet en voor elk niveau toegankelijk. Door de praktijkvoorbeelden is het erg goed toepasbaar in de ‘echte wereld’. Karel geeft snel antwoord op je vragen. Je krijgt namelijk het complete verhaal van A tot Z.”

“Ik vond de cursus zeer nuttig. Boordevol praktische tips, direct toepasbaar en door de oefeningen krijg je niet alleen theorie, maar leer je het ook direct toepassen. De feedback op de opdracht was duidelijk en opbouwend, ik heb het gevoel dat ik nu professioneel met SEO aan de slag kan.

De persoonlijke ondersteuning vond ik prima! Snel antwoord, vriendelijk, opbouwend en meedenkend.

Ik zou de cursus aan mensen in mijn omgeving aanraden (heb ik overigens ook al gedaan). Dank jullie wel!”

Pieter Lippens
Cursus Google Analytics

“Inmiddels heb ik ook met succes het google analytics certified examen succesvol volbracht. Het Google Learning Center en deze cursus van Karelgeenen.nl waren daarvoor een super bron aan informatie. Uiteraard is het ook fijn dat alles in m’n eigen taal is uitgelegd. Ik kreeg steeds snel antwoord op vragen, niets op de persoonlijke ondersteuning aan te merken dus ;-). Veel succes verder en bedankt voor de goede cursus!”

“De cursus SEO heb ik als zeer leerzaam ervaren. Heldere uitleg door middel van video en voorbeelden. Zeer uitgebreide achtergrond informatie, goede oefeningen. Gaat me zeker helpen! De persoonlijke ondersteuning vond ik prima en snel.”

“Een zeer overzichtelijke online workshop die ik als startende webwinkel eigenaar niet kon ontberen. Dit geeft je de mogelijkheid om tegen relatief lage kosten toch mee te kunnen in de zoekmachine optimalisatie race. Kan het iedereen aanraden.”

Norbert Grote Beverborg
Cursus Zoekmachineoptimalisatie

“In de video’s van de verschillende hoofdstukken legt Karel Geenen zaken, die ik tot nu toe nooit had begrepen, heel simpel en helder uit.”

“Pluspunten: Je kon het op eigen tempo volgen, goede uitleg en de docent (Karel) heeft veel kennis. Minpunten: Geen, Ga zo door!”

“Ik heb met de duidelijk uitgelegde principes voor zoekmachine optimalisatie mijn website met webshop aangepast. Na 2 maanden is het bezoekers- aantal verdubbeld en is ook het aantal conversies in stijgende lijn.”

“De cursus was met name erg duidelijk. De teksten waren goed te begrijpen en de video’s hadden een toegevoegde waarde bij de teksten. Daarnaast waren de toetsen na bestudering van de leerstof goed te maken.”

Sander Post
Cursus WordPress

“De cursus Website maken met WordPress is een cursus met goed gedoseerde porties leerstof. Ook de persoonlijke ondersteuning is goed.”

Cynthia Arlaud
Cursus WordPress

“Ik vond de cursus heel duidelijk uitgelegd en erg praktisch. Het is gelijk toepasbaar, middels deze cursus heb ik de website marianneroelofs.nl gemaakt! Aan het eind van de cursus heb je een werkende website. Ik geef de cursus een 8,5!”

Jesse Quaedackers
Cursus WordPress

“Ik vond het een goede cursus om als instap te gebruiken. Ik ben zelf een grafisch ontwerper en heb daardoor waarschijnlijk meer achtergrondkennis dan de gemiddelde gebruiker. Wat mij zeer aanspreekt aan deze cursus is het totaal pakket. Ik bedoel dat ik met mijn (evt.) toekomstige vragen bij jullie terecht kan, dat de lesstof geüpdatet wordt en ik hierop kan blijven terugvallen. De manier van uitleg sprak mij ook erg aan en zorgde ervoor dat alles te behappen is.”

“De cursus zoekmachine optimalisatie is heel erg goed opgezet. Alles wordt via de video’s, tekst en afbeeldingen helder uitgelegd. Bij vragen reageert Karel altijd snel en zijn antwoorden zijn helder, duidelijk, bruikbaar én toepasbaar. Als ik een cijfer zou moeten geven is dat zeker een 9!”

Nicole Ras
Cursus WordPress

“De cursus is erg gestructureerd, alle uitleg is helder en duidelijk. Ook de persoonlijke ondersteuning vond ik oké. Via het studentenforum werd duidelijk hoe om te gaan met bestaande websites die aan vervanging toe zijn. Een uitgebreider lesblok hierover zou mijn tip zijn als aanvulling voor de cursus.”

“Sinds ik mijn SEO certificaat bij jouw academy heb behaald gaan er deuren voor me open bij opdrachtgevers, bijzonder leuk!”

“Goede inhoudelijke cursus die snel en vakkundig door AdWords gaat. Er hadden van mij wel iets meer video’s in mogen zitten, omdat het soms ook fijn is om te zien wat je allemaal kunt (in plaats van alles door te lezen). Vrijwel direct na de cursus heb ik ook de officiële AdWords certificering behaald, dus de aansluiting is goed! Persoonlijke ondersteuning bij vragen vond ik goed, ik werd snel en vakkundig geholpen. Eindcijfer: 8.”

Jenna Boelaars-Geraets
Cursus Copywriting

“Cijfer: 8. Ik vond de cursus heel duidelijk van opzet. Met mijn achtergrond van mediadesigner waren er wel al veel punten die ik wist (verschil tussen flyer, folder, brochure, etc.). Ik had persoonlijk meer vragen verwacht die dieper ingaan op het actief schrijven of tips voor call-to-actions. Maar al met al een prima cursus.”

“Leuke en interessante cursus. Je loopt er makkelijk doorheen, alles wordt goed uitgelegd. Het is duidelijk wat er van je verwacht wordt. De eindopdracht wordt ook snel nagekeken! Eindcijfer: 10!”

“Deze cursus bevat heel veel waardevolle informatie. Het is prettig dat ik op al mijn devices kan inloggen en de cursussen kan volgen. Extra toegevoegde waarde zou meer video zijn. Misschien persoonlijk maar ik kijk en luister graag naar iemand (vanaf mijn device). Het blijft bij mij dan langer hangen. Cijfer: 8!”

Miranda van Driel
Cursus Copywriting

“Cijfer: 8. Ik vond het een praktische cursus met handige tips. De module met handige tools is zeker handig om te gebruiken. De feedback op de eindopdracht vond ik vooral heel waardevol. Hier kun je zelf mee verder aan de slag en dit meteen toepassen op je eigen content.”

“Hartelijk dank voor de leerzame middag. Wat ik als zeer prettig heb ervaren was de kleine setting, de persoonlijke voorbeelden en de ruimte tot vragen. Ze wist waar ze het over had en op (bijna) alle vragen kreeg ik een antwoord. Ik ben blij dat ik er bij kon zijn!”

Anne Leijen

Ik had gekozen voor Karel Geenen omdat het 100% online is zodat ik zelf de studietijd in kon delen (ivm met een fulltime baan) en het totaalbedrag in mijn budget pastte. Ik ben nu 3 maanden, 10 cursussen en 118 A4'tjes aantekeningen verder. Ik heb het gevoel dat ik nu veel kennis heb opgedaan en dat ik het nu moet leren toepassen in de praktijk. De stof wordt fijn uitgelegd, kort (puntsgewijs), niet te zakelijk en aan alle type organisaties wordt gedacht. Bij de video's kun je fijn meekijken met het computerscherm van de cursusleider.

Cases

Word ook tevreden klant!

We zouden je graag ook als tevreden klant verwelkomen.
Vul dus zeker ons contactformulier in en vertel wat jij van onze samenwerking verwacht.

Bellen mag uiteraard ook op 085 208 21 00. Tot snel!

Accreditaties & Partners

Karel Geenen

Karel is samen met Henk Jan de eerste bouwsteen van KGOM. Zijn motto: Eigenwijs is ook wijs.

94

klanten geven ons een

Edwin Rothengatter

Edwin is één van de advertising specialisten van KGOM. Dagelijks optimaliseert hij Google Ads, Bing en Facebookcampagnes voor onze klanten.

Vrijblijvend kennismaken? Bel 085 208 21 00
of vul het onderstaande contactformulier in