Online Marketing Updates – week 23 – 2020

Petra
4/6/2020
Nieuws
X
min leestijd
Petra
4/6/2020
Nieuws
X
min leestijd

Wij snappen dat je als showroomeigenaar druk bent, een afspraak hier, een afspraak daar, administratie, personeelsoverleg… en je dag is alweer om. Wij houden jou als showroomeigenaar daarom graag op de hoogte van de laatste en belangrijkste features en trends op het gebied van marketing om jouw showroom online nòg beter zichtbaar te maken. Deze week hebben we daarom enkele toffe nieuwtjes voor je om je op weg te helpen naar meer klanten.

Bèta: Verfijn zoekwoorden in de zoekwoordenplanner

Voor sommige accounts is er een nieuwe bèta functie beschikbaar, namelijk de functie om zoekwoorden te verfijnen. Het is met deze tool makkelijker om relevante woorden te vinden voor jouw product of dienst. Zo kan je filteren op bijvoorbeeld ‘’merk’’ of ‘’kleur’’. Verkoop je bijvoorbeeld tuinstenen en wil je een campagne opzetten voor ‘’witte stenen’’ dan kun je je zoekwoorden verfijnen door bijvoorbeeld de kleur ‘’wit’’ aan te vinken. Wil je misschien de zoekwoorden met bepaalde bouwmarkten erin niet meenemen in je campagne? Dan vink je deze eenvoudig uit. 

Lees meer

Aantal Tiktok gebruikers stijgt

Het aantal gebruikers op het platform Tiktok groeit enorm. Dit jaar alleen al kwamen daar 1 miljoen gebruikers bij.  Momenteel zit Nederland al op de 3,5 miljoen Tiktok gebruikers. Waar eerst alleen de jonge genaratie dit platform gebruikte wordt de gemiddelde leeftijd steeds hoger. Tegenwoordig zie je ook 30 jarigen voorbij komen op het platform. In andere landen is het al mogelijk om te adverteren op dit platform. Dit kan bijvoorbeeld heel interessant zijn als je de jongere doelgroep wilt bereiken. 

Lees meer

Beladvertenties met websitelink

Heb jij beladvertenties lopen in Google Ads? Voorheen waren de beladvertenties alleen om rechtstreeks naar het bedrijf te bellen. Dit is bijvoorbeeld handig als je een showroom hebt waar je alleen op afspraak kan komen. Nu kan je echter ook een website link toevoegen aan deze beladvertentie zodat mensen die nog niet eerder een interactie hebben gehad met jouw bedrijf de mogelijkheid hebben om eerst jouw website te bekijken. De beladvertenties zijn nu dus nog veelzijdiger. 

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief!
Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier

Wil je meer gratis tips over online marketing?

Bekijk onze gratis downloads

Categorieën

Ontdek hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen

We hebben je aanvraag succesvol ontvangen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier