Stap voor stap naar hogere posities in Google, meer online response en kennis over het vak internet marketing?

Yoozie wordt jouw leermeester, en samen gaan we voor online succes!

Internet marketing is een prachtig vak. En mits goed toegepast kan het ook voor geweldige resultaten zorgen. Logisch ook, want jouw doelgroep begeeft zich steeds meer online, of misschien wel alleen online. En dus moet jij ervoor zorgen dat je er staat.

Maar waarom zijn er zoveel online ondernemers die nog steeds maar 20 bezoekers per dag binnenhalen met hun website? Of die slechts 1 bestelling of telefoontje per week via de website binnenhalen? Webwinkels met honderden mooie producten, maar geen hond die ze ziet? Zonde vinden wij bij Yoozie.net, en daar gaan we iets aan veranderen!

Mijn naam is Karel Geenen, internet ondernemer en samen met Henk Jan Dulon Barre eigenaar van zoekmachine marketing bedrijf Yargon en internet marketing weblog Karelgeenen.nl. Met een team van 10 mensen zijn wij dagelijks bezig met het ondersteunen van bedrijven (eenmanszaken, zzp-ers en MKB-ers) op het gebied van internet marketing.

Vanuit de markt zien we een steeds grotere kloof tussen enerzijds de online marketing bedrijven en anderzijds de ondernemers. Het grootste nadeel is dat wanneer je een bedrijf inhuurt voor je online marketing te verzorgen dat je wel betaalt voor de kennis, maar het niet in huis haalt! Met andere woorden, zodra je stopt met betalen sta je qua kennis nog net zover als voorheen. Daar komt ook nog eens bij dat alle informatie wel online te vinden is, maar dat men vaak door de bomen het bos niet meer ziet, of niet weet welke informatie hen nu precies verder gaat helpen.

Dat gat is precies wat Yoozie.net opvult. Enerzijds een ondernemer aan de hand nemen en precies vertellen wat er moet gebeuren met de website en internet marketing, en dus uitleggen hoe en waarom. Anderzijds is er de constante ondersteuning, en zal elke internet marketing vraag direct door een specialist worden beantwoord. Tenslotte is er nog het constante opleidingstraject, want online marketing staat niet stil. Yoozie.net zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste technieken op ons vakgebied, zodat je concurrenten ook altijd voor zult blijven.

Loop jij tegen één van de volgende problemen aan?

Hieronder hebben we een aantal veelvoorkomende problemen opgesomd, waarvan we weten dat de meeste ondernemers hier tegenaan lopen:

  • Een prachtige website laten ontwikkelen, vaak voor veel geld, maar slechts een handjevol bezoekers per dag?
  • Wel bezoekers, maar weinig bezoekers die ook daadwerkelijk doen wat je van ze verwacht (iets kopen, contactaanvraag, ...)
  • Wel webanalytics geïnstalleerd, maar er eigenlijk nog nooit iets aan gehad? Jammer, want door het bekijken van slechts aantal simpele rapporten verhoog je de conversie eenvoudig met 15% of meer!
  • Moeite om hoog te scoren in Google? Altijd maar die concurrenten die boven je staan?
  • Uren het internet afstruinen naar die ene gouden tip, maar hem eigenlijk nog nooit gevonden?

Laat Yoozie.net jou helpen met al deze problemen, en laat je website eindelijk renderen!

Wanneer je ervoor kiest om Yoozie jouw partner te laten zijn krijg je het volgende:

1. Stap-voor-stap en behapbare checklisten, toegepitst op jouw niveau

Per kennisiveau geven we je stap-voor-stap aan wat er moet gebeuren aan je website. Hierbij komen alleen die onderwerpen aan bod die er op dat moment ook echt toe doen. Dat scheelt jou veel tijd! Het heeft immers nog geen zin om je druk te maken over bijvoorbeeld multivariate testen, wanneer je nog niet eens goed vindbaar bent in Google.

Om te slagen met internet marketing is het belangrijk dat de basis staat als een huis, alvorens je verder kunt. Binnen Yoozie.net kennen we daarom verschillende niveaus (van basis tot expert). Per niveau zeggen we dus precies wat je op dat moment het beste kunt doen, en leggen we ook uit waarom. Zo zullen we bijvoorbeeld uitleggen hoe je ervoor kunt zorgen dat je hoog scoort in Google, of hoe je webanalytics (een belangrijk onderdeel binnen de internet marketing) op de juiste manier inzet, zodat je er ook werkelijk iets aan hebt. Daarmee bedoelen we dus het daadwerkelijk meer omzet genereren met je website!

Het resultaat is dus dat je stap-voor-stap aan je internet marketing strategie werkt, en er in de tussentijd ook veel van leert. En dat is kennis die je in een later niveau weer kunt gebruiken. Op die manier werk je dus in behapbare stukken, en bouw je aan een stabiele internet marketing strategie, én haal je de kennis ook nog eens in huis. Want één ding is zeker, internet marketing is een blijvertje, en alle kennis die je hiermee opbouwt zal jouw onderneming alleen maar ten goede komen!

Het lesmateriaal wordt verschaft in de vorm van online handleidingen, artikelen, video's en opgenomen presentaties. Dit alles met het doel om jou zo snel mogelijk, en zonder veel poespas, uit te leggen hoe en waarom je dingen moet aanpassen om daadwerkelijk resultaat te behalen.

2. Constante ondersteuning, binnen 1 werkdag gegarandeerd antwoord!

Hoe goed we alles ook proberen uit te leggen, de kans bestaat dat sommige dingen misschien niet altijd even duidelijk zijn. Of misschien zit je met bepaalde internet marketing vragen waar je snel en duidelijk antwoord op wil hebben. Daarvoor is er de constante ondersteuning. Je kunt ons op elk uur van de dag contacteren, en wij zullen je gegarandeerd binnen 1 werkdag (vaak nog veel sneller) een duidelijk antwoord geven. Een antwoord waar je direct mee uit de voeten kunt. Vergeet dus het afstruinen van het internet naar het antwoord op die ene prangende vraag, Yoozie beantwoordt hem voor je!

3. Online workshops

Elke twee weken houden we een online presentatie waar je live bij aanwezig kunt zijn (een zogenaamd webinar). Tijdens zo'n webinar gaan we dieper in op een bepaald onderwerp, en vertellen we je echt van de hoed en de rand. Op deze manier wordt je kennis op internet marketing gebied steeds groter, en dat resulteert zich in een flinke voorsprong op de concurrenten!

Elk webinar wordt trouwens opgenomen. Dus kun je niet aanwezig zijn, geen nood. Elk webinar is op elk tijdstip terug te bekijken! Dit betekent ook dat als je vandaag lid wordt ook de webinars die in het verleden zijn gehouden mag terugkijken.

4. Wekelijks spreekuur

Elke week houden we een spreekuur, waarin je live met ons kunt chatten / spreken. Hier kun je ons de hemd van het lijf vragen, en geven we je direct advies. Advies op maat dus, waar je wederom, direct mee uit de voeten kunt!

Geloof ons niet op ons woord, maar luister eens naar aantal van onze 150+ onze leden!

Gerben Lievers - Reclamebureau Team Nijhuis

Als marketing- en communicatieprofessionals vinden wij dat de essentie van internet het delen van kennis is. Karel Geenen's Yoozie is daar een prachtig voorbeeld van.

Yoozie zorgt ervoor dat kennis over internetmarketing en -communicatie zowel in de breedte als in de diepte maximaal verspreid wordt.

Diana Cornelissen - Babykoffer.nl

Persoonlijke internet marketeer ! Dat is precies wat we zochten. Direct antwoord krijgen op alle vragen die je hebt rond internet marketing. We zijn nu vier maanden lid en dik tevreden over alle mogelijkheden die Yoozie biedt.

Vooral het live-webinar is helemaal te gek je hebt echt het idee dat je live in een zaal zit waar een cursus wordt gegeven. En één groot pluspunt ... je kunt zelfs eventueel maandelijks eenvoudig opzeggen! Dat is ook niet overal!!

Kortom een zeer tevreden Lid van Yoozie

Dirk Gerth van Wijk - Fortuijn Woontrends

Goede raad is duur" luidt het spreekwoord. Dat geldt niet voor de ondersteuning die wij krijgen bij een optimale AdWords campagne of de verbetering van vindbaarheid van onze website met zoekmachine optimalisatie.

Alle artikelen, tools en handleidingen en meer overzichtelijk bijeen op Yoozie.net. Daar bovenop verduidelijkende webinars en binnen een werkdag antwoord van een Yoozie specialist als er iets toch niet iets helemaal duidelijk is. Een must voor iedereen die zijn zakelijke website serieus neemt. Goede raad is dus niet altijd duur.

Investering in Yoozie.net

Feit is dat een cursus over welk onderwerp op het gebied van internet marketing begint vanaf €400,- voor een tweetal dagen, en kan oplopen tot maar liefst €6000,- voor een heuse Post-HBO opleiding van 18 dagen. En dat is echt geen fabeltje, bekijk deze zoekresultaten maar eens...

Uiteraard heb je ook nog de mogelijkheid om een bureau in te huren. Simpelweg betaal je hier vaak gewoon een uurtarief (al dan niet verstopt in een offerte). Dergelijke bedragen lopen vanaf €50 tot soms wel €200 per uur. Dit is geen verwijt richting die bureaus (sterker nog, we zijn zelf ook eigenaar van een dergelijk bureau, Yargon), maar feit is wel dat wanneer je stopt met betalen, de bezoekersstroom naar je website vaak ook stopt.

Probeer Yoozie.net nu 14 dagen, zonder risico

Om de kracht van Yoozie.net te laten zien bieden we je de mogelijkheid om eenvoudig een proefabonnement te nemen van 14 dagen. Je krijgt dan toegang tot alle onderdelen, en hebt op die manier dus de mogelijkheid om te bekijken of Yoozie.net wat voor je is. Beslis je binnen die 14 dagen dat Yoozie.net niet aansluit bij wat je verwacht dan wordt je account beeïndigd, en zul je niet gefactureerd worden!.

Neem dus nu de proef op de som en laat ons jou overtuigen. Samen gaan we voor online succes! Kies één van de onderstaande formules om direct een proefabonnement te openen, en binnen 5 minuten kun je al aan de slag!

Conclusie:

Voor het bedrag wat je normaal gesproken aan een cursus of workshop internet marketing kwijt bent, krijg je bij ons 365 dagen persoonlijke ondersteuning, en gaan we van jouw website een succes maken! Kies vandaag nog voor hogere posities in de zoekmachines, meer bestellingen, meer leads en meer winst met je website!

Nee, ik wil graag eerst meer informatie of heb geen interesse...

Terug naar top