Header tag

22 juni, 2018

De header tags zeggen alles over de gebruikte titel en de tussenkoppen. Het zijn de tags die je invoert in HTML, en die eruitzien als:

Hier staat je titel

of

Dit is je belangrijke tussenkop

. De H1 tag is altijd het belangrijkst, dat is de algemene titel van je pagina. Belangrijk is dat deze kort, bondig, relevant en uitnodigend is. Als het even kan, plaats je je belangrijkste zoekwoord vooraan in de H1. De H2 tag gebruik je voor de overige tussenkoppen. Ook hier kun je gebruikmaken van zoekwoorden. Wil je binnen een H2-alinea nog andere dingen uitleggen, dan kun je daarbij gebruik maken van H3 tags. Dieper dan dat kán wel, maar in de praktijk kiest eigenlijk niemand daarvoor. Het wordt tenslotte niet beter leesbaar voor je bezoeker.

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

Karel Geenen is de medeoprichter van KGOM. Sinds 2001 is Karel actief binnen de online marketing. In de eerste jaren als webwinkeleigenaar. Daarna is Karel zijn kennis gaan inzetten om andere bedrijven verder te helpen op online marketing gebied. Inmiddels bestaat er naast KGOM, een online marketing agency en academy, ook A Digital You waarmee we de werving en selectie van online marketeers verzorgen.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *