Snelheid & mobiel review

Hoger in Google komen én meer bezoekers converteren met jouw website?

Keer op keer schrijven wij erover in onze blogs. Maar op één of andere manier komen ondernemers er toch niet aan toe. En welk excuus er ook is, een geldig excuus bestaat in dit geval niet.

We hebben het hier over de snelheid en de mobielvriendelijkheid van je website. Deze moet in orde zijn.

Waarom is de snelheid en mobielvriendelijkheid zo belangrijk?

Bezoekers hebben steeds hogere verwachtingen van websites. Zowel via een normale desktop als via hun telefoon. Maar die verwachtingen kunnen wel eens flink getemperd worden tijdens hun zoektocht. Omdat de website zeer langzaam laadt, omdat de website op een mobiel niet goed werkt of misschien zelfs wel beide.

Je hebt het zelf ook al meegemaakt. Je bent aan het wachten tot een website eindelijk laadt maar uit frustratie verlaat je de website uiteindelijk. Kans verkeken.

Helaas is het merendeel van de websites te langzaam en worden deze niet goed weergegeven op een mobile device. En wanneer bezoekers een negatieve ervaring hebben op jouw website heb je 62% minder kans dat ze in de toekomst nog zullen converteren!

Een extra laadtijd van slechts 1 seconde op mobiele websites heeft een negatieve invloed op de conversies tot maar liefst 20%

Bron: Google/SOASTA, “The State of Online Retail Performance," April 2017.

Maar de snelheid heeft niet alleen een grote impact als de bezoekers al op jouw website zitten. Omdat Google namelijk weet dat bezoekers een snelle website belangrijk vinden hebben ze dit ook opgenomen in hun algoritme.

Oftewel: de snelheid van je website bepaalt mede de positie in Google! Dan kun je nog zo hard aan je content en linkbuilding werken, maar een trage website zal ervoor zorgen dat je nooit hoog zult scoren.

Dus vraag jij je af waarom je eigenlijk niet hoog scoort in Google ondanks je inspanningen? Grote kans dat het aan de snelheid van je website ligt.

Vanaf midden 2018 zal de mobiele laadtijd een belangrijke rankingfactor zijn binnen de zoekresultaten.

Bron: Official Google Blog, “Using page speed in mobile search ranking"  Januari 2018.

En hoe zit het met jouw website? Loop jij ook bezoekers en conversies mis?

De belangrijkste vraag is nu natuurlijk: hoe is het met jouw mobiele website en websitesnelheid gesteld? Want wanneer je de voorgaande alinea's hebt gelezen mag het duidelijk zijn dat dit topprioriteit zou moeten zijn.

Helaas weten we uit ervaring dat dit het vaak niet is. Als jij bij degene hoort die hier nog niet echt serieus werk van heeft gemaakt lees dan vooral verder, want dan hebben we voor jou de ideale oplossing.

En zo gaan we dit probleem voor jou oplossen!

Na ruim 15 jaar "in het vak" te zitten weten we waar vaak het schoentje knelt. Een snelheidstest of mobielvriendelijkheidstest kan men vaak nog wel zelf uitvoeren. Maar de resultaten omzetten naar actiepunten voor de webbouwer en er tevens op toezien dan deze punten ook worden verwerkt is waar het vaak mis gaat.

Dit is dus ook exact de oplossing die wij voor jou aanbieden. Voor een éénmalig bedrag van slechts €295,- analyseren wij jouw website op het gebied van snelheid en mobiele gebruiksvriendelijkheid én gaan we dit 1 op 1 met jouw webbouwer communiceren. We zien er daarna tevens op toe dat de webbouwer de adviezen ook op de juiste manier doorvoert.

Kortom, door deze eenmalige kleine investering verzeker je je van het feit dat jouw website straks snel laadt en goed wordt weergegeven op mobiele devices. En dat resulteert in hogere posities in Google en meer conversies met jouw website!

Bestel vandaag deze concrete oplossing!

 

Stap 1: Bestel door het onderstaande formulier in te vullen. De factuur en betalingsinstructies hiervoor ontvang je enkele dagen later.

Stap 2: Je ontvangt van ons een bevestiging dat we voor je aan de slag gaan. Indien we nog specifieke vragen voor je hebben zullen we op dit moment contact met je opnemen.

Stap 3: Wij analyseren je website en gaan rechtstreeks communiceren met jouw webbouwer (uiteraard word je zelf ook meegenomen in deze mailcommunicatie).

Stap 4: De webbouwer (of degene die verantwoordelijk is voor de website) zal de wijzigingen doorvoeren, wij zullen dit controleren.

Karel Geenen

Anke Kemerink

€295,- ex. btw. (éénmalig)

Bestelformulier

Optimaliseer mijn website!

Nog vragen? Bel tijdens kantooruren naar +31 (0)85 208 21 00 of gebruik ons contactformulier.

* De doorlooptijd van de analyse en eerste communicatie met de webbouwer is ongeveer 10 werkdagen (meestal sneller). Afhankelijk van de door te voeren wijzigingen kunnen er door de webbouwer eventueel extra kosten in rekening worden gebracht, deze extra kosten zijn dan voor eigen rekening. Communicatie omtrent deze kosten zullen tussen u zelf en de webbouwer worden gevoerd.

Terug naar top