Over ons

KGOM is een online marketing agency die offline bedrijven helpt meer klanten in hun showroom te krijgen. Wij richten ons op de zogenaamde “High Involvement Products”. Oftewel, producten waar een uitgebreider beslissingsproces aan voorafgaat.

Producten die men soms maar eens in een leven koopt. Producten waarbij jouw klanten niet over één nacht ijs gaan.

En het belangrijkste aspect: producten waarbij men zich vaak eerst online oriënteert, maar waarbij een bezoek aan jouw prachtige showroom en persoonlijke verkoop noodzakelijk is.

Wij ondersteunen hierin door ervoor te zorgen dat jouw bedrijf tijdens het begin van de zoektocht van jouw klant, die altijd online start, maximaal zichtbaar is op internet én ervoor te zorgen dat ze ook geprikkeld worden om de showroom te bezoeken.

KGOM is opgericht in 2006 en heeft sindsdien meer dan 800 klanten aan een winnende online marketing strategie geholpen en meer dan 2000 mensen mogen trainen op het gebied van online marketing.

We zijn gevestigd in Deventer en werken voor klanten in Nederland en België.

Hoe KGOM werd opgericht…

We schrijven het jaar 2001. Het jaar waarin één van de oprichters, Karel Geenen, startte met een webwinkel in consumentenelektronica.

Gezien het zeer jonge vakgebied in die tijd (Google Ads bestond nog niet, evenals Twitter, Facebook of YouTube) was er ook zeer weinig informatie te vinden over online marketing.

Alles moest dus gaandeweg worden ontdekt. In de jaren die volgde werd er steeds meer kennis opgedaan. Het gevolg was dat ook steeds meer bedrijven om hulp gingen vragen, en vanuit daar is Karel in 2006 gestart met het blog Karelgeenen.nl.

In eerste instantie een blog over online marketing om zijn kennis te delen.

Het was begin 2007, het blog bestond net een half jaar, toen Karel gecontacteerd werd door zijn huidige compagnon, Henk Jan Dulon Barre. Na een kort gesprek werd er al snel gesproken over het oprichten van een online marketing bureau. Henk Jan vanuit zijn uitgebreide ervaring met sales, finance en leiderschap. Karel vanuit zijn ervaring met online marketing.

Sinds 2015 is KGOM gevestigd in deze prachtige oude directeurswoning van de voormalige Davo brouwerij in Deventer.

KGOM was geboren (toen heette het nog Yargon). Ons eerste kantoor, de zolderkamer van Henk Jan, bevond zich in Lochem.

In de jaren die volgden werd het online marketing bureau stelselmatig uitgebouwd tot een echte specialist in Google Ads en SEO. Door het groeiende team werd de zolderkamer van Henk Jan ingeruild voor een groter pand in wederom Lochem.

Inmiddels is KGOM verhuisd naar een prachtig pand in Deventer. Vanuit deze locatie helpen we klanten in heel Nederland met een winnende online marketing strategie die ervoor zorgt dat er meer bezoekers naar hun showroom komen.

Edwin
Online Marketeer


Anke
SEO/Content Specialist


Petra
Online Marketeer


Henk Jan
directeur/eigenaar


Tim
Administratie


Lucie
Online Marketeer


Marit
Managementassistente


Perry
UX-Designer


Karel
directeur / eigenaar


Marjan
Administratie


Rens
Junior Online Marketeer


Ralf
Copywriter

Accreditaties & Partners

Karel Geenen

Karel is samen met Henk Jan de eerste bouwsteen van KGOM. Het bedenken van strategische plannen voor klanten en KGOM is waar Karel zich dagelijks mee bezig houdt.

94

klanten geven ons een

Edwin Rothengatter

Edwin is één van de advertising specialisten van KGOM. Dagelijks optimaliseert hij Google Ads, Bing en Facebookcampagnes voor onze klanten.

Benieuwd hoe wij met online marketing meer klanten naar je showroom brengen? Bel 085 208 21 00 of vul het onderstaande contactformulier in