Zoekmachine adverteren

Twee van de drie mensen maakt gebruik van een zoekmachine om zich te oriënteren bij de aanschaf van een product of dienst. Is jouw bedrijf goed in beeld als de pagina inlaadt of vinden al deze potentiële klanten jouw concurrent? Wil je starten met adverteren in Google, Bing of Yahoo, om optimaal vindbaar te zijn voor deze (be)zoekers? Of wil je jouw advertenties effectiever inzetten om er een beter rendement uit te halen? Met andere woorden, ga je voor online groei middels zoekmachine adverteren (SEA)? Dan doe je dat natuurlijk niet zonder strategie. KGOM helpt je graag bij het formuleren van een online marketing strategie, waar zoekmachine adverteren een grote rol in kan gaan spelen.

“Ga je voor online groei middels zoekmachine adverteren (SEA)? Dan doe je dat natuurlijk niet zonder strategie."

Zoekmachine adverteren als onderdeel van een online strategie

Zoekmachine adverteren blijkt keer op keer de meest belangrijke en winstgevende verkeersbron binnen een online strategie. KGOM helpt jou bij het vaststellen van je (bedrijfs)doelstellingen en het analyseren van je doelgroep, zodat het adverteren in zoekmachines optimaal ingezet kan worden. Natuurlijk spelen we ook pro-actief in op kansen die we signaleren terwijl we voor jou bezig zijn. Daar is het 6-maandenplan waar wij mee werken uiterst geschikt voor, omdat we flexibel zijn en goed kunnen meebewegen met ontwikkelingen.

Al overtuigd van hoe belangrijke het is om vanuit een online marketing strategie te werken? Wij hebben hier een whitepaper over geschreven, waarin we dit nog eens goed uitleggen.

Werkwijze KGOM

De uitvoering van de ontwikkelde online marketing strategie wordt altijd gestart met het laaghangende fruit. Logisch natuurlijk, want zo zie je gelijk verbetering en wordt het daarna makkelijker om te optimaliseren. De SEA-specialisten van KGOM hebben jarenlange ervaring met het opzetten en beheren van succesvolle SEA-campagnes op Google, Bing en Yahoo. Wij werken met klantteams om zo gericht mogelijk aan de slag te gaan. Dit is één van de pijlers van onze succesvolle werkwijze middels het KGOM Succesmodel.

Wat kun je verwachten?

    • SEA-campagne die volledig jouw eigendom blijft, gedurende en ook na onze samenwerking
    • Brede kennis op de meest gebruikte zoekmachines: Google, Bing en Yahoo
    • SEA-campagne toegespitst op het bereiken van jouw doelstellingen, vanuit de opgestelde online marketing strategie
    • Continu inzicht in campagneprestaties ten opzichte van jouw doelstellingen

"Goede nachtrust, want wij nemen al je campagnezorgen uit handen!"

Interesse?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.