Website ondersteuning

Naast een aantal zoekmachine optimalisatie diensten die wij aanbieden om de vindbaarheid te vergroten, zoals een website review, bieden wij ook algemene website ondersteuning aan. Hierbij kun je aan verschillende dingen denken. Een goed voorbeeld hiervan is ondersteuning met Google Analytics. Dit kan in de vorm van consultancy, of het direct aanpassen op de website.

Dit geldt ook voor andere ondersteuningsmogelijkheden zoals:

  • Zoekwoordonderzoek
  • Websitestructuur
  • Structured data (rich snippets)

Zoekwoordonderzoek

Het zoekwoordonderzoek geeft inzicht in het zoekgedrag van zoekmachinegebruikers. De doelgroep zoekt op een bepaalde manier om een bepaalde vraag beantwoord te krijgen. Het is belangrijk dat de informatie op je website aansluit op wat men ervan verwacht. Wij helpen je graag met een zoekwoordonderzoek om daar verbetering in te brengen.

Websitestructuur

Is het doel voor je website duidelijk, weet je welke informatie de site moet bevatten en is het zoekwoordonderzoek uitgevoerd? Dan kan er gewerkt worden aan een heldere en effectieve websitestructuur. De routing door de website is erg belangrijk, zodat men snel en makkelijk de informatie kan vinden.

Structured data (rich snippets)

Structured data, ook wel rich snippets genoemd, is extra informatie om de bestaande title tags en meta descriptions te verrijken. Denk hierbij aan reviewsterren, afbeeldingen bij recepten en prijzen bij producten. Hieronder staat een voorbeeld van een rich snippets met reviewsterren, het aantal minuten om het recept te maken en een afbeelding aan de linkerkant.

rich snippets recepten

Heb je een vraag of probleem omtrent SEO en wil je daar graag ondersteuning bij? Neem contact met ons op, zodat we samen met jou kunnen kijken naar de te realiseren toepassingen.

Benieuwd hoe wij met online marketing meer klanten naar je showroom brengen? Bel 085 208 21 00 of vul het onderstaande contactformulier in