Een persoonlijke consultant die exact zegt wat er moet gebeuren om maximaal resultaat te halen?

Als ondernemer zou jij je vooral bezig moeten houden met jouw product en met jouw klanten. Maar deze klanten komen uiteraard niet vanzelf en je bent dus ook volop zelf aan de slag met je online marketing.

Maar aangezien online marketing niet je core business is gaat niet altijd alles even goed. Je komt bijvoorbeeld maar niet hoger in Google, of het lukt je niet om je Google Ads campagnes rendabel te krijgen.

Maar eerlijk is eerlijk, je wilt of kunt niet alles uit handen geven. Sterker nog, je hebt in principe zelf ook wel de tijd om eea. uit te voeren. Je mist alleen iemand die jou maandelijks vertelt wat er precies moet gebeuren om wel die nodige vooruitgang te boeken. Zonder de twijfel of er wel de juiste dingen gebeuren.

Specifiek voor deze situatie bieden wij een online marketing consultant tegen een vast maandelijks bedrag.

Onze werkwijze voor jouw succes

Onze werkwijze voor consultancy is erop gericht om zo snel mogelijk zo veel mogelijk resultaat te boeken. We werken hier graag volgens het laaghangend fruit principe.

Concreet bestaat deze dienstverlening uit:

  • Maandelijkse meeting bij jou op locatie. Onze consultant komt bij jou langs en tijdens een meeting van 2-3 uur wordt de voortgang besproken en duik je samen met de consultant in de materie. Dit is dus een zeer praktische sessie waarbij je ook exact kunt leren waar je naar moet kijken en hoe bepaalde zaken aangepakt moeten worden. In de praktijk werkt dit zeer aangenaam omdat je dus direct kunt sparren én leren. Op deze manier kun je écht stappen zetten.
  • Tijdens deze sessie wordt er een planning opgemaakt voor de komende maand. We zeggen exact wat jij de komende maand kunt doen om maximaal resultaat te halen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het inrichten van bepaalde Google Ads campagnes, het optimaliseren van paginatitels en het schrijven van nieuwe landingspagina's.
  • Indien er bepaalde werkzaamheden zijn waarbij de kennis niet aanwezig is binnen jouw bedrijf kunnen afspraken gemaakt worden wat wij eventueel voor onze rekening nemen (dit gebeurt dan op basis van nacalculatie).
  • Halverwege de maand vindt er een online meeting plaats van ongeveer 1 uur waarbij de voortgang wordt besproken en eventueel bijgestuurd kan worden. IJverige ondernemers die alle maandtaken al hebben afgerond krijgen in dat geval ook nieuwe taken en adviezen voor de resterende weken van de maand.
  • Tussendoor staat de consultant altijd klaar om vragen te beantwoorden. Je krijgt onbeperkt toegang tot de mailbox van de consultant zodat we jou ook echt met raad en daad bij kunnen staan.
  • We richten speciaal voor jou een account in op verschillende softwaretools (zoals Semrush) waardoor we nog beter kunnen sturen op de gewenste resultaten. Doordat wij speciale agency-accounts hebben van deze tools bespaar je dus ook honderden euro's op de aanschaf van deze professionele tools. Voor deze tools hoef jij dus verder niets te betalen.

Jouw investering

Wij bieden deze vorm van consultancy aan voor een vast maandelijks bedrag van €795,-. Indien je graag wil dat wij een nog actievere rol spelen (bijvoorbeeld eens per twee weken bij jou op locatie) dan is dit tegen een meerprijs uiteraard ook mogelijk.

We starten altijd met een looptijd van 3 maanden, en na deze periode is deze dienst maandelijks opzegbaar.

Interesse gewekt? Bel 085 208 21 00
of vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in