Bushcraftshop

Bushcraftshop.nl is een jaar geleden samen gaan werken met KGOM, naar volle tevredenheid!

Het probleem van Bushcraftshop.nl

We waren zelf al aan het experimenteren met Google Adwords, maar haalden daar niet voldoende resultaat uit. De kosten waren erg hoog en het aantal bezoekers te laag.
Gezien de vele mogelijkheden om Google Adwords in te stellen, en de ontdekking dat elk experiment ons veel geld kostte, besloten we dat het beter was een professional in te schakelen met kennis van zaken.

Er zijn veel bedrijven die Google Adwords optimalisatie aanbieden, dus de keuze was best lastig. We zijn afgegaan op reviews van anderen en hebben een oriënterend gesprek met KG Bureau aangevraagd. Na een prettig gesprek over onze wensen kregen we een duidelijk en goed voorstel. Binnen enkele dagen werd ons een consultant toegewezen.

Samenwerking met KGOM

De samenwerking met onze consultant is geweldig! Direct heeft ze onze hele campagne geoptimaliseerd en dat gaf meteen resultaat. Ze denkt altijd met ons mee, werkt hard aan onze campagne, geeft advies, en luistert naar onze wensen! Erg belangrijk! Daarnaast is ze erg punctueel, belt altijd op het afgesproken moment, en stuurt ons ruim op tijd een maandelijks rapport. Zo is de samenwerking erg prettig! We hoeven ons niet meer druk te maken over onze campagne, omdat we zeker weten dat KG Bureau consultant er bovenop zit en uitstekend werk levert.

Campagneresultaten

De resultaten zijn zeer goed! De omzet is meer dan verdrievoudigd en de kosten van Google Adwords blijven binnen de afgesproken grenzen. Er is duidelijk flink wat kennis aanwezig bij KGOM, en dat merk je! Als je zelf de campagnes bekijkt en ziet hoe ze door de KGOM consultant zijn opgezet, weet je dat je dit nooit zelf had gekund. Een geruststellende gedachte dat iemand met verstand van zaken je marketingbudget beheert!

KGOM: ons kompas in de uitgestrekte wildernis van Google Adwords!

Erik van ’t Padje
Eigenaar Bushcraftshop.nl