Klantcase Weber Promotions OUD

In het derde jaar dat ik online was met mijn webwinkel werd ik goed gevonden in Google. Tot ik op een dag nietsvermoedend mijn Google Analytics bekeek en zag dat mijn bezoekers aantal die dag met ca 80% was gedaald.

Probleem en oplossing

De grond lijkt onder je voeten weg te zakken. Ik had een penalty gekregen van Google. Eerst ben ik zelf gaan lezen maar een penalty blijkt toch moeilijk op te lossen zonder schade aan te richten aan je linkprofiel. Die dag nog heb ik contact gezocht met KG Bureau en mijn probleem voorgelegd. Na supersnel overleg en handelen is er diezelfde week nog een heroverwegingsverzoek richting Google gegaan. Al met al heb ik 1,5 week in een dalletje gezeten wat bezoekersaantallen betreft en daarna kwam er een forse stijgende lijn in. Ik was weer goed vindbaar in Google. Ik ben erg tevreden over het snelle schakelen van KG Bureau (wat bij een penalty een must is!).

Ook op zoek naar een heldere oplossing?

KG Bureau werkt vanuit het doel wat een klant voor ogen heeft. Daarbij zoeken we dan de beste oplossing om een vraagstuk of probleemstelling op te lossen. Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Terug naar top