Klantcase Beauty Hair Extensions

Linkbuilding is erg belangrijk voor de positie in Google, de manier waarop je dit doet wellicht nog belangrijker.

Linkbuilding verkeerd ingezet

Jarenlang hebben wij de vruchten geplukt van de manier waarop wij aan het linkbuilden waren, onder andere betaalde backlinks waren hiervan onderdeel. Achteraf hadden we natuurlijk na kunnen gaan dat Google dit vroeg of laat hard zou afstraffen. Dit was dan ook het geval en Google gaf ons zonder blikken of blozen een (verdiende) penalty.

Zoektocht naar een bureau

Het werk wat je er dan mee hebt om deze penalty ongedaan te maken en een goede reputatie bij Google te krijgen, is niet te overzien. We besloten hiervoor een professioneel bureau in de arm te nemen, zodat we snel weer back on track zouden zijn. Na vele pogingen en een half jaar verder te zijn, bleek het toch niet zo’n eenvoudige klus te zijn als het SEO-bureau gedacht had. Na het rond zoeken op internet naar een ander bureau, kwamen we al snel bij KG Bureau uit.

De oplossing

Na kort contact was er volledig vertrouwen gewekt en zelfs de toezegging dat de penalty binnen zeer korte tijd verleden tijd zou zijn. Dát mochten ze van ons bewijzen, wat ze vervolgens ook deden. Binnen slechts 2 weken is de penalty door Google ingetrokken, wat ons vertrouwen in KG Bureau gaf en heeft doen besluiten het volledige SEO- & SEA-beheer bij dit bedrijf neer te leggen.

Demian Bake
Beauty Hair Extensions BV

greathairextensions penalty

Ook op zoek naar heldere oplossingen?

KG Bureau werkt vanuit het doel wat een klant voor ogen heeft. Daarbij zoeken we dan de beste oplossing om een vraagstuk of probleemstelling op te lossen. Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Terug naar top