Ondernemer met een fysieke winkel/showroom? Jij staat voor een grote uitdaging!

Als ondernemer met een fysieke winkel is het een uitdaging om op te boksen tegen de zogenaamde online spelers. Maar jij biedt iets wat zij niet kunnen: een echte ervaring!

In jouw winkel kan men de producten zien, vasthouden en beleven.

Toch is het vaak lastig om deze troef ook online uit te kunnen spelen. De grote vragen waar je heel waarschijnlijk dan ook mee worstelt:

  • Hoe zet ik online marketing in om meer bezoekers naar mijn winkel te krijgen?
  • Moet ik (een deel) van mijn assortiment ook online gaan verkopen?
  • Hoe meet ik hoe men uiteindelijk in mijn winkel is gekomen en welk rendement behaal ik met mijn online marketing?

Hoe je als "offline" ondernemer succesvol kunt zijn dankzij online marketing

Jij hebt een prachtige winkel of showroom. Misschien bestaat deze al wel langer dan het internet überhaupt bestaat. Zoals je ongetwijfeld gemerkt hebt brengt het huidige internet tijdperk verschillende uitdagingen met zich mee.

Klanten kopen steeds vaker online. Een gevolg hiervan is steeds meer leegstand in de winkelstraten. Of men oriënteert zich offline (in jouw winkel of showroom) en koopt uiteindelijk online (waar ze vaak voor de laagste prijs gaan). Zonde uiteraard, want jij hebt flink geïnvesteerd in je winkel en personeel, maar je wordt er uiteindelijk niet voor betaald.

Als "offline" bedrijf heb je waarschijnlijk dus flink wat last van de online concurrentie. En voor sommige producten is dat waarschijnlijk ook onomkeerbaar. Simpele of goedkope producten met weinig  gevoel lenen zich namelijk uitstekend voor e-commerce.

Maar jouw bedrijf verkoopt geen simpele of gevoelloze producten. In jouw winkel bied je een echte ervaring. Men kan er de producten voelen, ruiken, horen, zien en ervaren. In dat geval wordt het tijd om online marketing als kans te gaan benutten!

Want kansen zijn er legio. Mits je uiteraard ook alle mogelijkheden van online marketing in combinatie met een "offline" bedrijf kent. En aangezien de (online) concurrentie om de hoek loert moet je er ook voor zorgen dat de online strategie, in combinatie met de offline strategie, uiterst nauwkeurig wordt uitgevoerd.

Dit laatste is waar wij je graag mee willen helpen. Hieronder vind je de verschillende oplossingen die wij bieden:

Onze 6 oplossingen voor jouw budget

1. Gratis Content

Blogartikelen | Nieuwsbrief | Handleidingen | Tools
Prijsindicatie: gratis​​​

Via onze blog en onze online toolbox krijg je gratis toegang tot de meest interessante blogposts, handleidingen en tools:

2. Online Cursussen

Specifieke online cursussen
Prijsindicatie: vanaf €49,- éénmalig

In onze online marketing academy vind je allerlei online trainingen over online marketing. Enkele aanraders:

Wil je graag al onze cursussen bekijken? Bekijk hier de cursusoverzichtpagina.

3. Agency - Losse dienst

Online marketing uitvoer
Prijsindicatie: €595 per maand (geen langdurige contracten)

Over het algemeen kunnen wij vooral succesvol zijn wanneer we online marketing als één geheel zien, en dus ook op de verschillende onderdelen invloed kunnen uitoefenen.

Maar soms heb je als bedrijf behoefte aan ondersteuning bij een specifieke dienst, zoals bijvoorbeeld Google Ads of zoekmachine optimalisatie.

In dit geval kunnen we jou uiteraard ook helpen!

We gaan dan specifiek aan de slag met één dienst en gaan deze optimaal laten renderen.

Meer weten? Bekijk onze losse diensten!

4. Agency - Consultancy

Online marketing consultancy
Prijsindicatie: €795 per maand (geen langdurige contracten)

Als ondernemer zou jij je vooral bezig moeten houden met jouw product en met jouw klanten in de winkel of showroom. Maar deze klanten komen uiteraard niet vanzelf en je bent dus ook volop zelf aan de slag met je online marketing.

Maar aangezien online marketing niet je core business is gaat niet altijd alles even goed. Je komt bijvoorbeeld maar niet hoger in Google, of het lukt je niet om je Google Ads campagnes rendabel te krijgen.

Maar eerlijk is eerlijk, je wilt of kunt niet alles uit handen geven. Sterker nog, je hebt in principe zelf ook wel de tijd om eea. uit te voeren. Je mist alleen iemand die jou maandelijks vertelt wat er precies moet gebeuren om wel die nodige vooruitgang te boeken. Zonder de twijfel of er wel de juiste dingen gebeuren.

Specifiek voor deze situatie bieden wij een online marketing consultant tegen een vast maandelijks bedrag.

Meer weten? Bekijk onze consultancy dienst!

5. Agency - Full Option

Online marketing strategie bedenken & uitvoeren
Prijsindicatie: €1.500 - €2.500 per maand (geen langdurige contracten)

Wanneer je heel sterk afhankelijk bent van online marketing dan heb je als bedrijf een ijzersterke online marketing strategie nodig.

En deze strategie moet ook tot in de perfectie worden uitgevoerd. Want zoals je zelf al wel hebt gemerkt, de concurrentie is moordend.

Binnen Google tellen eigenlijk alleen de eerste drie resultaten. En als die bezoekers dan op jouw website komen kun je er maar beter voor zorgen dat de conversie optimaal is.

En wat de denken van je bestaande klanten, worden deze voldoende gestimuleerd om opnieuw te kopen bij jou?

Kortom, een goede online marketing strategie die rekening houdt met al deze punten is noodzakelijk (in combinatie met de offline strategie uiteraard)!

Weten hoe wij jou hiermee kunnen helpen? Bekijk dan onze uitgebreide werkwijze!

6. Werving & Selectie

Junior, medior of senior online marketeer bij jou in dienst
Prijsindicatie: €6.000 - €12.000 (éénmalig, no cure no pay)

De afgelopen 13 jaar hebben al ruim 500 klanten hun online marketing aan ons toevertrouwd. Door deze ervaring weten wij exact voor welke bedrijfsdoelstellingen en functies wie er nodig is. Welke eigenschappen en kwalificaties moet iemand hebben?

Samen met de doelstellingen van de werkgever komen we tot de ideale kandidaat die snel aan de slag kan zonder al te lange inwerk en opstartperiodes. Direct rendement! Door onze ruime ervaring met online marketing personeel en online marketing afdelingen binnen bedrijven weten we voor de online marketeer ook altijd de juiste match te maken.

Kortom een win-win situatie voor zowel werkgever als online marketeer waarbij onze specialistische ervaring op het gebied van online marketing voor die juiste match zorgt.

Meer weten? Bekijk onze werving- en selectiedienst!

Twijfel je nog wat de beste optie is voor jouw bedrijf?

We begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen wat nu de beste oplossing is voor jouw bedrijf op dit moment. Elk bedrijf is anders of bevindt zich in een andere fase. Dit bepaalt voor een groot deel wat de beste oplossing is. We helpen je hier graag vrijblijvend mee door te luisteren naar jouw specifieke situatie en op basis daarvan een gepersonaliseerd advies te geven.

Interesse gewekt? Bel 085 208 21 00
of vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in