Blog

 • Hoe maak ik mijn showroom vindbaar in Google?

  Uit onderzoek is gebleken dat 90% van de aankopen in de winkel begint met een online zoekopdracht. Wat betekent dit voor jouw showroom? Dat men eerst online op onderzoek gaat voordat ze naar de showroom gaan. En via welke website zoekt men over het algemeen? Google! Na het lezen van dit artikel weet je waarom je vindbaar moet zijn en hoe je dit realiseert.

  Lees meer…
 • Online marketing updates – week 37 – 2020

  Wij snappen dat je als showroomeigenaar druk bent, een afspraak hier, een afspraak daar, administratie, personeelsoverleg… en je dag is alweer om. Wij houden jou als showroomeigenaar daarom graag op de hoogte van de laatste en belangrijkste features en trends op het gebied van marketing om jouw showroom online nóg beter zichtbaar te maken. In de vorige update hadden we het over berichten in promoten in Facebook-groepen en Bing Ads. Deze week hebben we weer enkele toffe nieuwtjes voor je om je op weg te helpen naar meer klanten.

  Lees meer…
 • Hoe kan ik mijn showroom online promoten?

  Eén van de taken die komt kijken bij het runnen van een showroom is om de winkel te promoten. Maar hoe doe je dat? Wij leggen het uit! Jouw prachtige showroom staat vol met producten die je graag wil verkopen. Maar helaas vergt het meer dan enkel het hebben van een mooie showroom om bezoekers te trekken. Het is dus tijd om de winkel eens flink te promoten. Na het lezen van dit artikel weet je welke kanalen hiervoor geschikt zijn.

  Lees meer…
 • Online marketing updates – week 34 – 2020

  Online Marketing, Internet Marketing

  Wij snappen dat je als showroomeigenaar druk bent, een afspraak hier, een afspraak daar, administratie, personeelsoverleg… en je dag is alweer om. Wij houden jou als showroomeigenaar daarom graag op de hoogte van de laatste en belangrijkste features en trends op het gebied van marketing om jouw showroom online nóg beter zichtbaar te maken. In de vorige update hadden we het over relevantere advertenties en over merkvoorkeur. Deze week hebben we weer enkele toffe nieuwtjes voor je om je op weg te helpen naar meer klanten.

  Lees meer…
 • Online marketing updates – week 31 – 2020

  Wij snappen dat je als showroomeigenaar druk bent, een afspraak hier, een afspraak daar, administratie, personeelsoverleg… en je dag is alweer om. Wij houden jou als showroomeigenaar daarom graag op de hoogte van de laatste en belangrijkste features en trends op het gebied van marketing om jouw showroom online nóg beter zichtbaar te maken. In de vorige update hadden we het over meer features in Google Ads, de Pinterest guide en consumentenbestedingen. Deze week hebben we weer enkele toffe nieuwtjes voor je om je op weg te helpen naar meer klanten.

  Lees meer…
 • Komkommertijd in je showroom? Werk nu aan je online marketing!

  Op het moment dat ik dit schrijf is het maandag 27 juli. Buiten regent het en de binnentemperatuur van ons kantoor is helaas hoger dan de buitentemperatuur. Ondanks dat het er niet op lijkt is het toch zomer en dat betekent: komkommertijd. Is het wat rustiger in de zaak en heb je wat uren over in de week? Dan is dit de ideale periode om eens wat online marketing zaken op orde te krijgen.

  Lees meer…
 • Online marketing updates – week 30 – 2020

  Update, Upgrade, Board, Renew, Improve, Improvement

  Wij snappen dat je als showroomeigenaar druk bent, een afspraak hier, een afspraak daar, administratie, personeelsoverleg… en je dag is alweer om. Wij houden jou als showroomeigenaar daarom graag op de hoogte van de laatste en belangrijkste features en trends op het gebied van marketing om jouw showroom online nóg beter zichtbaar te maken. In de vorige update hadden we het over de uitgebreide weergave van search resultaten en Instagram. Deze week hebben we weer enkele toffe nieuwtjes voor je om je op weg te helpen naar meer klanten.

  Lees meer…
 • Hoe zet je Pinterest in voor jouw showroom?

  Visuele beleving is een belangrijk onderdeel voor een showroom. Ditzelfde principe kun je ook vertalen naar online. Pinterest is daar een geschikt platform voor! Na het lezen van dit artikel weet je hoe belangrijk Pinterest kan zijn en hoe je dit medium inzet voor jouw showroom.

  Lees meer…
 • Online marketing updates – week 29 – 2020

  Wij snappen dat je als showroomeigenaar druk bent, een afspraak hier, een afspraak daar, administratie, personeelsoverleg… en je dag is alweer om. Wij houden jou als showroomeigenaar daarom graag op de hoogte van de laatste en belangrijkste features en trends op het gebied van marketing om jouw showroom online nóg beter zichtbaar te maken. In de vorige update hadden we het over Google Mijn Bedrijf en over Gratis Google Shopping resultaten. Deze week hebben we weer enkele toffe nieuwtjes voor je om je op weg te helpen naar meer klanten.

  Lees meer…
 • Hoe moet je omgaan met online reviews over jouw showroom?

  Klanten geven graag online hun mening, zeker wanneer ze een negatieve ervaring hebben gehad met jouw organisatie. Dit kan het behandelen van een review soms knap lastig maken. In dit artikel leg ik je uit hoe je omgaat met online reviews.

  Lees meer…