Domineer Google met advertentiesites

Karel
11 Jan 2022
Karel
2/7/2009
Zoekmachine optimalisatie
X
min leestijd

Hoog scoren in Google met je eigen website kan een tijdje duren. Je moet links verzamelen en je website moet een "naam" krijgen in Google. Maar wat doe je in de tussentijd? Afwachten? Hopen op een wonder?Nee, je onderneemt actie! En je gaat ervoor zorgen dat als mensen zoeken op "jouw zoekopdracht" dat je voorkomt in de zoekresultaten. Gratis. Hoe je dat moet doen lees je hieronder.

Profiteer van bestaande websites

Onze eigen website is nog niet zover dat we goed scoren in Google. We zullen dus op zoek moeten gaan naar websites die al wel goed scoren én waar wij gratis onze link mogen plaatsen.Dergelijke websites kent iedereen, en het grootste voorbeeld is Marktplaats.nl (alhoewel het daar niet meer gratis is om een link te plaatsen). Maar er zijn nog veel meer van dit soort gratis advertentiewebsites (een uitgebreide lijst vind je onderaan het artikel).

Praktijkvoorbeeld

Dennie Bloem van Kook en Barbecue stuurde mij een mailtje waarin hij deze tactiek uitlegt aan de hand van een praktijkvoorbeeld (hij heeft ook de lijst met gratis advertentiesites samengesteld, waarvoor dank).Hieronder volgt een stukje van zijn mail:

(... Ik heb een lijst gemaakt van gratis advertentiesites en op al deze sites een tactische advertentie geplaatst (keywords).Door dit te doen, hebben wij ongeveer om de 5 hits van Google een vermelding! Het kost geen geld en relatief weinig moeite om gratis een advertentie te plaatsen en de advertentiesites worden over het algemeen vrij hoog gerankt door Google. Ik heb gewoon teksten gemaakt, deze in een document geplaatst, en gekopieerd naar de advertentiesite. Daarnaast geven veel sites ook de mogelijkheid om een link te plaatsen.Als je de resultaten van mij wilt bekijken moet je kookworkshop arnhem intikken bij Google, je komt dan om de zoveel hits een advertentie tegen die begint met "Doe eens een culinaire kookworkshop in Arnhem"....)

Lijst met gratis advertentiesites

www.marktgigant.nlwww.webprofiler.nlwww.tweedehands.netwww.gratisadvertenties.comwww.youropi.comwww.marktplaza.nlwww.adoos.nlwww.adverteergratis.nlwww.adverterenisgratis.nlwww.aanbodpagina.nlwww.marktplek.nlwww.minimarkt.nlwww.gratiszoekertjes.comwww.speurmarkt.nlwww.marktnet.nlwww.kapaza.nlwww.wiezoektdievindt.nlwww.winkelkraam.nlwww.goedzoeken.nlwww.prikborden.comwww.ilocal.nlwww.2dehands.nlwww.speurders.nlwww.marktplaats.nlwww.allesveiling.nlwww.snuffelcorner.nlwww.opbieden.nlwww.openhandel.nlwww.ver-koop.nlwww.aanbodnet.nlwww.hetzoekertje.nlwww.aanbodplein.nlwww.speurpagina.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief!
Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier

Categorieën

Ontdek hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen

We hebben je aanvraag succesvol ontvangen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het formulier