Adverteren op Karelgeenen.nl

Interesse? Vul contactformulier in of bel: 0575-200 228

Karelgeenen.nl biedt verschillende mogelijkheden aan adverteerders om hun bedrijf onder de aandacht te brengen.

Over Karelgeenen.nl


Karelgeenen.nl is een internet marketing blog met nieuws en praktische(!) berichten onderverdeeld in o.a. de volgende categorieën:

  1. Internet marketing
  2. E-mail marketing
  3. Google Analytics
  4. Google Adwords
  5. Zoekmachine optimalisatie

Bezoekers

Onze doelgroep bestaat uit een zeer interessante en unieke doelgroep. Wij bereiken, binnen Nederland en België, MKB ondernemers die geïnteresseerd zijn in online marketing ten behoeve van hun eigen onderneming. Daarnaast wordt onze website sterk bezocht door online marketeers en communicatie professionals die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen. Ideaal om gericht campagne te kunnen voeren.

We bereiken maandelijks ongeveer 45.000 bezoekers met ongeveer 80.000 pageviews. Daarnaast zijn er ruim 11.000 nieuwsbrief-abonnees.

Mogelijkheden

Hieronder worden de verschillende mogelijkheden uitgelegd. U kunt voor vragen natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Banners

Wij plaatsen je banner op al onze pagina's, waarbij er maximaal 1 keer per week gerouleerd wordt met een andere uiting. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van de grootte en de visuele invulling. De varianten die wij aanbieden zijn: een button (200 x 200 px) en een kleine advertentie (100 x 100 px + 350 tekens). Daarbij is er ook de mogelijkheid om onder een blogbericht te adverteren.

Advertorial

Dit is een gesponsord redactioneel bericht, je boodschap wordt geïntegreerd in de content van de website. Door deze inhoudelijke benadering is het een krachtig instrument. Het bericht wordt geplaatst op de homepage, tussen de blogberichten in en blijft 1 maand online. Daarnaast wordt hij extra onder de aandacht gebracht doordat hij wordt meegenomen in de nieuwsbrief. De vorm en inhoud van de advertorial zal in overleg worden bepaald.

Branded content

Wanneer je een positieve merkbeleving wilt stimuleren is het sponsoren van content een zeer krachtige marketing vorm. De invulling hiervan kan op vele creatieve manieren. Van een simpel blogbericht of een video tot aan creatieve wedstrijden, kortingsacties en abonnementen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het gaat erom dat jouw product, dienst of evenement aansluit bij een van onze onderwerpen, zo ontstaat er een interessante combinatie voor onze lezers. Over de inhoud en de vorm kunnen we altijd overleggen.

Prijzen


Langdurige contracten zijn uiteraard bespreekbaar.

Aanleveren van materiaal

Minimaal 3 werkdagen voordat campagne van start gaat.

Specificaties

Neem voor meer informatie contact met ons op via het onderstaande formulier of bel ons op 0575-200 228!

Terug naar top