ADV | Bezoek de Nederlandse Google Analytics User Conference op 12 en 13 april: schrijf je in met korting!

30 maart, 2016

logo GAUC 2016Binnenkort is het weer zover: op dinsdag 12 en woensdag 13 april kun je in de Meervaart in Amsterdam weer terecht voor de Google Analytics User Conference. We zijn alweer toe aan de negende editie en ook dit keer wordt je door dé Google Analytics Certified Partners van Nederland en 3 internationale keynotes bijgepraat over de laatste features en de nieuwste ontwikkelingen.

Het uitgebreide trainingsprogramma is verdeeld over twee dagen, waarbij de planning er als volgt uitziet:

Training day

Op 12 april vindt de Training Day plaats, voor mensen die graag een dag hands-on praktijkkennis willen opdoen. Er zijn verschillende workshops te volgen bij ervaren medewerkers van de GACP's, die uitstekend geschikt zijn voor MKB-ers (met of zonder webshop), marketing en communicatie professionals, websitebouwers en bureaus. In drie rondes kun je kiezen uit maar liefst 11 verschillende workshops. Deze zijn onderverdeeld in diverse niveaus: Beginner, Intermediate en Advanced.

Conference day

Keynote spreker Jeff Sauer, oprichter van Jeffalytics, zal de Conference Day op 13 april openen. Na de pauze spreekt Daniel Waisberg, Google Advocate. Vervolgens wordt de dag afgesloten met Yehoshua Coren, de oprichter van Analytics Ninja. Daarnaast zijn er drie rondes met masterclasses, die worden gegeven door experts van de GACP's. De masterclasses zijn geschikt voor zowel de Beginner, Intermediate en Advances gebruikers van Google Analytics. Op de congresdag ben je als (online) Marketing Manager, Web Analist, Business Analist of MKB-er van harte welkom.

Inschrijven met korting!

Schrijf je nu in voor de Google Analytics User Conference en ontvang als lezer van Karelgeenen.nl een korting van 150 euro! Met de kortingscode 6KGG16 koop je voor slechts 440 euro per persoon een kaartje voor de Training Day, of bezoek je voor 340 euro per persoon de Conference Day. Wil je naar beide dagen? Dan betaal je slechts 780 euro per persoon.
Meer informatie over het programma, het aanmelden of de locatie vind je op www.gauc.nl.

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!