Tweetmeme test op Karelgeenen.nl

De oplettende lezer zal het ontdekt hebben, aan de rechterkant van de artikelen vind je voortaan een Twitter knop van Tweetmeme. Ik zag deze knop onlangs op Thenextweb.com.

De functionaliteiten van Tweetmeme zijn goed te noemen, tenminste op het eerste gezicht. Een interessant artikel Twitteren is zeer eenvoudig en je kunt ook direct zien hoe vaak een bepaald bericht is getwitterd, ideaal voor de statistiekenfreaks onder ons  :-).

Daarom heb ik besloten om deze knop bij wijze van test toe te voegen aan mijn blog. Vind je een artikel dus interessant schroom dan niet om het bericht te twitteren via de Tweetmeme knop rechtsboven!

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. Zo moeilijk is het niet, zal proberen het uit te leggen. Twitter is een online dienst waarmee je berichtjes van maximaal 140 tekens aan andere Twitteraars kan versturen. Als je gewoon een berichtje (ook wel 'Tweet' genoemd) verstuurd, kan iedereen 'm lezen op je profielpagina. Als je een @ teken gebruikt, kun je het berichtje aan iemand richten. Door bijvoorbeeld "@jacob_ras hier je tekst" te versturen, verschijnt de Tweet op je eigen profiel pagina, maar ook op de persoonlijke beginpagina van jacob_ras.

    Verder kun je andere Twitteraars 'followen' (letterlijk: volgen), elk berichtje dat ze plaatsen verschijnt dan op je persoonlijke beginpagina. Ook kun je Direct Messages versturen, een soort van privéberichten.

    Hoop dat het zo een beetje duidelijk is 🙂

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top