Opleidingen op Karelgeenen.nl

29 december, 2009

Even een kort van het developersfront van deze weblog. Kwamen we nog niet zo lang geleden met een heuse vacaturebank, die binnenkort nog wordt uitgebreid, ditmaal hebben we een onderdeel met relevante internet marketing opleidingen toegevoegd!

De reden hiervoor is eenvoudig. Steeds meer krijgen we de vraag of we nog internet marketing gerelateerde opleidingen, cursussen en trainingen aan kunnen raden. Vanaf vandaag kun je die eenvoudig zelf zoeken en vergelijken via Karelgeenen.nl!

Het opleidingengedeelte hebben we opgezet in samenwerking met Eduhub, de grootste opleidingen vergelijkingssite van Nederland!

Neem dus snel een kijkje bij onze opleidingen, cursussen en trainingen!

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

 1. Is iedereen nu zo enthousiast over de cursussen, de toevoeging aan deze site of zijn we aan het linkbuilden?

  Persoonlijk schrok ik me dood van de prijzen die ze vragen voor deze cursussen.

  Daarnaast vraag ik me werkelijk af hoeveel je iemand kunt leren in enkele dagdelen. Zelf heb ik laatst een verplicht nummertje gedraaid waarbij ik voor de lol maar het onderwerp 2.0 had uitgekozen. (als er dan toch studiepunten te verdelen zijn!) Het niveau hiervan viel me zo verschrikkelijk tegen, zowel van les als van mede cursisten, dat ik het absoluut weggegooid geld vond.

  Zijn de cursussen met 4 getallen echt zo goed? en voor wie dan.

  Let wel dit is geen commentaar maar een oprechte vraag. Wordt er dan eerst even gekeken wat iemand al weet? een soort intake?

 2. Hoi Karel,

  Helemaal geweldig die opleidingen/cursussen.
  Alleen jammer van de prijzen. Zo wilde ik ooit namelijk ook eens een workshop van 1 a 2 dagdelen volgen over Internet MArketing en over Google Adwords, maar als net afgestudeerde en geen (vast) werk kan ik zelfs die dure workshops niet betalen ( a 975 euro of meer) Zo jammer vindt ik dat. Er zit zovaak iets interessants tussen waar ik me graag in verdiep maar door financiele plaatje daarvan kan ik dat nooit doen. EN dus kan ik mezelf niet verder ontwikkelen door die nuttige info die ik via die workshops misloop.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *