Starten met SEO? Volg onze nieuwe workshop!

workshop seo basis header
Als je gaat beginnen met SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie, dan komt er een wereld aan informatie en mogelijkheden op je af. Zeker de technische kant zorgt nog wel eens voor vraagtekens. Was er daarom ook maar een kortdurende workshop waarin je écht de handvatten en persoonlijk advies kreeg voor de basis van SEO… Wacht eens even: die is er! 
KG Online Marketing heeft een nieuwe workshop in het leven geroepen, speciaal voor de mensen die nog dikwijls met de handen in het haar zitten. Heb je net een nieuwe website ontwikkeld (of laten ontwikkelen) en wil je dat die optimaal gevonden wordt? Of ben je al een tijdje online aanwezig, maar nooit aan SEO begonnen? In groepjes van maximaal vier personen concentreren we ons met jou op techniek, populariteit en content, zodat je thuis direct verder kunt met optimaliseren.

Wat staat er op de agenda?

Zoals gezegd gaat het hier om een echte basisworkshop. Er staan dan ook verschillende punten op het programma die de beginners zeker zullen waarderen:

Inleiding: wat is SEO?

Allereerst moet je natuurlijk weten wat SEO precies inhoudt, wat deze term allemaal omvat en waar je rekening mee moet houden.

Techniek: zit jouw website goed in elkaar?

Van de navigatiestructuur van je website tot de laadsnelheid, van nofollow naar de canonical tag en nog veel meer: we gaan natuurlijk ook in op een stukje techniek tijdens de workshop!

Zoekwoordonderzoek

Een zoekwoordonderzoek, wat is het, welke tools gebruik je en hoe zet je het zoekwoordonderzoek vervolgens in? En hoe belangrijk zijn de zoekwoorden eigenlijk nog in 2017?
workshop notes

Websitestructuur

Voor je bezoekers én voor Google is het uiterst belangrijk dat de structuur van je website goed in elkaar zit. Wij leggen je uit waar je op moet letten als je aan de slag gaat met het verbeteren van je websitestructuur!

SEO-proof content

Content wordt steeds belangrijker, maar hoe zorg je er tegenwoordig voor dat je content SEO-proof is? Wat is het belang van zoekwoorden hierin, en waar plaats je die dan? Hoe zorg je op andere manieren dat je content zo goed mogelijk aan de eisen voldoet en beter vindbaar is?

Contentanalyse

Wat is een contentanalyse, en hoe voer je die uit? Wat zijn de vervolgstappen die je daarna zou kunnen zetten?

Linkbuilding

Hoe ziet linkbuilding er tegenwoordig uit? Hoe belangrijk is het verkrijgen van links naar je website, en hoe krijg je ze dan eigenlijk?
Dit alles en meer vertellen wij in de workshop SEO basis. De workshop duurt zo’n 3,5 uur en kost €495,- exclusief btw. Je wordt natuurlijk goed verzorgd tijdens je aanwezigheid, met een kopje koffie of thee en wat lekkers!
Het fijne aan deze workshop is dat er volop aandacht is voor jouw vragen. Er worden voorbeelden gegeven die van toepassing zijn op jouw website of branche, je krijgt diverse opdrachten die je ter plekke uitvoert, en in de meeste gevallen pakken we je site er gewoon even bij.
Bekijk snel de data waarop je kunt aansluiten en meld je aan! Wie weet zien we jou dan binnenkort al op ons kantoor in Deventer. Als je vragen hebt, mag je die natuurlijk gerust ook eerst aan ons stellen.

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top