Nummer 3 voor internet marketing

Wanneer je zoals ik vaak over zoekmachine optimalisatie schrijft is het wel de bedoeling dat je dit ook kunt bewijzen. Iedereen kan zomaar wat opschrijven maar bewijs is wat telt, zeker als je iets probeert te verkopen.

Voor mijn eigen weblog heb ik een aantal doelen gesteld, één daarvan is het hoog ranken op het zoekwoord "internet marketing" (400 miljoen zoekresultaten) binnen Google. Om precies te zijn is het doel een nummer één of twee positie voor het einde van dit jaar.

En.... we liggen op schema! Na vier maanden bouwen aan de website sta ik voorlopig op de derde plaats voor "internet marketing" binnen Google. Ik besef dat het morgen weer een stuk lager kan zijn maar we zitten op de goede weg!

Klik hier om te kijken op welke positie ik op dit moment sta voor het zoekwoord "internet marketing" of klik hier voor een screenshot van mijn derde positie. 

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

 1. Super resultaat!! Zeker gezien de korte tijd waarin dit gerealiseerd is. Waardoor ben je tot zo'n resultaat gekomen? Natuurlijk door allerlei factoren, maar wat is echt doorslag gevend geweest? Backlinks met als ankertext " internet marketing " ? Of vanwege de content die steeds vernieuwd wordt?

 2. Proficiat Karel !

  Als ik even check dan zijn het vooral de backlinks die het doen, het percentage met de woorden internet & marketing in de anchor en op de pagina's die naar je site linken ligt stukken hoger dan de competitie.

  Als de concurrentie niet aan de backlinks gaat werken dan kom je zeker op de 1e plaats te staan...

 3. @Sash

  Ik zou je niet kunnen vertellen wat nu echt doorslaggevend is geweest. De artikelen die ik schrijf pas ik zelf ook toe, en je ziet dat het werkt, als je maar consequent te werk gaat en niet gaat spammen.

  Enkele zaken die zeker meehelpen aan dit resultaat:

  -Veel nieuwe content
  -Keywordgerichte content
  -Veel backlinks (worden er nog veel meer...)

 4. Je hebt er weer een "internet marketing" backlink bij! Je bent een interessant persoon om over te schrijven 😉 Tevreden met het resultaat?

 5. Hallo Karel,

  Je staat mu op de achtste plek. Ik vroeg me alleen af waarom internetmarketing en niet webmarketing? Ik zocht zelf altijd op webmarketing omdat dat korter is. Misschien dat meer mensen dat doen.

  Groet,
  Stefan

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top