Internet marketing, begin met lezen!

28 november, 2006

Internet marketing is hot! Online ondernemen is hot! Steeds meer mensen zien hun kansen op internet en storten zich op internet marketing. Maar hoe begin je nu als je nog nooit iets met internet marketing hebt gedaan? Doe zoals ik! Hoe?

Toen ik 6 jaar geleden ben begonnen wist ik van toeten noch blazen. Als een kip zonder kop zijn we toen begonnen met het opzetten van een webshop. Resultaat, na 2 maanden weer uit de lucht gehaald.. We dachten dat we het allemaal wel wisten, naïef dat we waren"¦

Toen de tweede webshop! Resultaat? Na 4 maanden offline.. Mmm, dit was al twee keer zo lang maar nog niet echt succesvol te noemen. Oja, over winst of iets dergelijks zal ik maar niet beginnen, dat was helemaal treurig"¦

Het moest anders. Ik moest meer te weten komen over internet marketing en online ondernemen. En dan begint de zoektocht! Waar vond je een goed boek over online ondernemen? En toen"¦ en toen kwam Tom Lassing in beeld! Thank god!

Tom heeft mijn hele kijk op internet marketing veranderd, en hoe! Na eerst wat mails van Tom te hebben ontvangen heb ik besloten om zijn Ebook te kopen. En vanaf die dag werd alles anders! In dat boek leert Tom je dingen die je nergens anders zult leren. Ik heb hem laatst een mailtje gestuurd waarin ik hem uitvoerig bedank. Hier is dat mailtje:

Beste Tom,

Langs deze weg wil ik je even bedanken voor je Ebook. Dankzij jouw Ebook ben
ik geworden wie ik nu ben! Internet marketing interesseerde mij al wel, maar
na het lezen van je Ebook ben ik echt losgekomen! Jouw Ebook heeft mijn
leven zeker veranderd (klinkt dramatisch maar het is echt zo....)

Dankzij jouw Ebook heb ik de motivatie gekregen om door te gaan met internet
marketing en heb daar nu mijn beroep van kunnen maken
.
Daarvoor ben ik je heel dankbaar en ik hoop dat we in de toekomst nog veel
met elkaar te maken zullen krijgen!

Bedankt Tom!

Karel Geenen

Je denkt nu misschien wat een slijmbal. Denk wat je wilt denken. Ik weet wat ik eraan gehad heb en wat het met mijn toekomst heeft gedaan. Wil je dus ook succesvol worden op internet dan kan ik je één ding vertellen, zorg dat je jezelf erin verdiept door boeken te lezen! Ik heb er veel aan gehad!

PS: Wanneer je net als ik het boek van Tom wil lezen, klik dan hier.

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. Karel, heel vervelend om te melden, in het Nederlands zeg je: doe als ik en niet als mij!! Als je een boek aan beveelt moet je toch geen taalfouten maken!!!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *