Software update WordPress

Vandaag heb ik een software update uitgevoerd voor deze weblog. Het betreft de nieuwste versie van WordPress, namelijk 2.2.2. De laatste nieuwe versie van WordPress kun je overigens hier vinden.

Door de update kan het zijn dat sommige onderdelen niet meer correct werken. Ik heb zelf al getest en het lijkt er op dat alles nog werkt (oef..) Ik zou het op prijs stellen als jullie eventuele fouten die ik gemist heb even melden door hieronder een berichtje achter te laten.

Overigens is zo'n update altijd best wel spannend. Ik maak namelijk gebruik van een flink aantal WordPress plugins en deze zijn niet altijd samen te gebruiken met nieuwere WordPress versies"¦

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. Hoi Karel, lijkt allemaal prima te werken en net als voorheen op je site. Er is overigens inmiddels ook een nieuwe versie (2.0) van de Social News NL plugin die je ook gebruikt. Lees evt. meer over de nieuwe functies en bugfixes in deze nieuwe versie.

  2. Ik heb enkele dagen geleden ook wat sites geÁ¼pdate. (ExpressionEngine) Meestal een kwestie van de Version Notes goed checken om te kijken wat eventueel niet zou kunnen werken. Ik geloof dat WP ook een lijst heeft van plugins waar van vaststaat dat ze werken met de nieuwste versie. Desondanks is het altijd nog spannend hoe het uitpakt.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top