Karelgeenen.nl presents: de nieuwe responsive website

26 april, 2013

Eindelijk is het zover! Zoals je waarschijnlijk al had gemerkt ben je nu op de nieuwe website van Karelgeenen.nl. Na 12 weken hard werken is de responsive website live!
screens

What's new?

Responsive design

Zoals de titel het al aangeeft, is de website responsive. Dit betekent dat de website nu ook geschikt is voor smartphones, tablets en andere mobiele apparaten met een internetverbinding en een webbrowser! Mocht je geen smartphone bij de hand hebben, het responsive gedeelte kan ook bekeken worden door met je webbrowser te schalen ;-).

De structuur van de website past zich aan aan de resolutie. Dit is niet het enige. Op mobiele resoluties wordt een extra functie toegevoegd waarbij het mogelijk is om snel en eenvoudig een categorie te selecteren.

Aangepast ontwerp

Ook het ontwerp van de website heeft een make-over gekregen. Hierbij is de stijl gemoderniseerd waarbij, voor de technici onder ons, gebruik is gemaakt van HTML5 en CSS3 elementen, dit in tegenstelling tot de vorige website die d.m.v. HTML en CSS was opgebouwd. De website wordt door de animaties (Javascript) in de menustructuur op de mobiele versie, een stuk dynamischer.

Compacter

De website is ook compacter geworden, er zijn een aantal tabbladen verdwenen: de Q&A sectie, vacatures en video's. Niet getreurd om de video's! Deze zijn nog steeds terug te vinden in de sidebar onder het kopje “Categorieën".

Wat vinden jullie ervan?

Natuurlijk heb ik niet in mijn eentje naar dit prachtige resultaat toegewerkt. Met jullie hulp en inbreng is de website geworden zoals het nu is. Mijn vraag aan jullie is, wat vinden jullie nu van de nieuwe website? Feedback en eventuele bugs kunnen worden gerapporteerd in de comment sectie onder dit bericht. Bedankt voor jullie hulp!

Persoonlijke noot voor Karelgeenen.nl

Graag wil ik Karel bedanken voor deze ontzettend toffe stage opdracht die ik als stagiair heb mogen uitvoeren. Ik heb veel geleerd van het ontwerpen en realiseren van custom en responsive WordPress thema's. Ik wens Karel en het team veel plezier en succes met de nieuwe website!

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

 1. Erwin,
  Ook namens mij een woordje van dank. Ik vind het geweldig geworden en ben blij dat het allemaal zo vlot is gegaan.
  Je hebt duidelijk laten zien dat je weet waar je mee bezig bent, iets wat je later zeker nog kunt gebruiken!
  Karel

 2. Its lookin goooooood,
  Een tijdje geleden hebben wij het ook veranderd.
  Het valt me grappig genoeg negatief op dat veel van de zogenaamde marketing "gurus" nog niet een responsive design hebben.
  Zonde als je nagaat hoeveel procent van de mensen tegenwoordig via mobiele telefoons op het internet zitten.

  1. Bedankt Christian! Mijn volgende grote project is het afronden van deze stage. Een mooi verslag schrijven etc. Ondertussen ben ik ook bezig met een nieuwe portfolio voor mezelf die uiteraard ook responsive wordt 😉

 3. erg fraai geworden. Heb uiteraard vooral even de mobiele variant bekeken. Erg onder de indruk van de navigatie. Zeer gebruikers vriendelijk. Daar mag je trots op zijn 🙂

 4. Hi Liane, erg goed ziet het er uit en heerlijk leesbaar op mijn mobieltje. Ik wil zelf ook naar zo'n thema deze zomer. Hoe heet het thema? En kun je me de link sturen waar je een responsive wordpress thema kunt aanschaffen? Thanks voor je tip alvast!

 5. 12 weken te lang.
  HTML5 Conformance Checker is experimenteel en is nog de vraag of het door de w3c komt..
  html5, geen section gebruikt
  teveel inline javascript
  2 versie van jquery running..
  ik zou rel nog eens na kijken.
  dit mag niet
  lege javascript??
  DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader as fallback mm.. dan kun je beter jquery pakken..
  background-color:f5f5f5; dit is fout moet #f5f5f5..
  @media screen zou moeten zijn @media only screen anders gaan oude brouwers het toch gebruiken en krijg je probleempjes..
  dit is nog maar 10min..
  conclusie: dit kan veel beter, ik zal maar wordpress de schuld geven want het is een zooitje als je naar de html kijkt.
  ach zolang het maar mooi uit ziet :D:D
  ben benieuwd naar fase 2 😀 succes!!!!!!!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *