6 jaar Karelgeenen.nl - Doe mee en win!

26 november, 2012

De actie is afgelopen! Vrijdag 30 november maken we de winnaars bekend! Dank jullie wel voor de vele felicitaties en tweets 😉

Om ons 6 jarige bestaan te vieren starten we vandaag met een Twitteractie: gebruik de tweetknop hieronder of stuur een tweet met hashtag #KG6jaar en maak kans op een cursus Zoekmachine Optimalisatie. De twee winnaars maken we komende vrijdag bekend tijdens een speciale loting ;-)!


Gisteren is het al weer 6 jaar geleden dat ik het allereerste bericht plaatste op Karelgeenen.nl. Dit 6 jarige bestaan hebben we uiteraard te danken aan onze lezers, gastbloggers en sinds dit jaar ook onze cursisten. Hartelijk bedankt daarvoor! Ik neem jullie even mee terug in de tijd, want er is veel gebeurd de afgelopen 6 jaar..

Hoogtepunten

2002

Dit jaar zette ik mijn eerste stappen in de internet marketing. Al gauw begon ik samen met een compagnon een webwinkel met consumentenelektronica. Dit eerste echte e-commerce project was meer hobby dan werk, aangezien we beide nog op school zaten. Maar het smaakte naar meer!
In deze periode heb ik erg veel geleerd, als online ondernemer loop je namelijk vanzelf tegen een aantal “problemen" aan. Ik ging opzoek naar informatie over het aantrekken van meer bezoekers, hoe die bezoekers overhalen een aankoop te doen en naar een manier om reeds bestaande klanten vaker te laten bestellen. Destijds was informatie over zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing, virale marketing, conversie optimalisatie en e-mail marketing bijna niet voor handen. Er was maar weinig goede informatie beschikbaar, het werd een kwestie van véél testen en alles wat er te vinden was over internet marketing bestuderen.

2006

Na een periode van hard werken en kennis verzamelen kwam ik op een punt dat anderen mij steeds vaker om hulp gingen vragen. Zonder het direct te beseffen had ik ontzettend veel kennis opgedaan over internet marketing en er ontstond een behoefte deze te delen.
Iets wat erg belangrijk is in de online wereld: wil je succesvol zijn? Dan moet je ervoor zorgen dat je als autoriteit op je vakgebied wordt gezien. En dit doe je door je kennis te delen; Karelgeenen.nl werd geboren..
Het begin van een groot avontuur, want eind dat jaar startten we met zoekmachine marketing bedrijf Yargon en is ons team in Lochem inmiddels uitgegroeid naar 15 personen!

2012

Dit jaar is ook het jaar van het eerste vaste personeelslid in Valkenswaard. Lianne is sinds juli in dienst als Blogmanager en zorgt zowel voor als achter de schermen voor het reilen en zeilen van de blog. Samen zorgen we ervoor dat onze lezers worden voorzien van interessante tips, trucs en nieuws op het gebied van internet marketing.
Daarnaast zijn we dit jaar ook gestart met onze online marketing cursussen. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe cursussen. Iets waar we erg trots op zijn!

Tot slot

Al deze hoogtepunten hebben we te danken aan onze trouwe lezers, gastbloggers en cursisten. Daarom hebben we een aantal acties voor jullie waarbij we meerdere keren onze Cursus Zoekmachine Optimalisatie weggeven. Doe dus mee aan de Twitteractie bovenaan dit artikel of houd onze Facebookpagina in de gaten! ;-).

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

 1. Al 6 jaar hartstikke leerzaam! Doorgeven en delen van kennis is een mooie en waardevolle taak, Karel. Een geweldig voorbeeld! Waarmee ik wil zeggen.....ga zo door en proficiat!

 2. Hoi Karel,
  ik heb nog nooit gereageerd op je artikelen maar heb er al wel heel veel gelezen en jouw input is dan ook van grote waarde geweest voor mij als internetondernemer die alles vanaf de grond moest leren en opzetten! Super bedankt!

 3. Gefeliciteerd, op naar de volgende 6!
  Ik ben een jaar geleden gestart en al snel tipte iemand mij over jouw website. Ik heb er veel waardevolle tips vandaan gehaald. En mede daardoor nu eindelijk op pagina 1 met enkele waardevolle zoektermen.

 4. Hallo Karel,
  Van harte proficiat, Karel. Fijn dat je jouw kennis wilt delen. Ik heb er als startende ondernemer al veel van geleerd. Veel succes met je bedrijf!

 5. Van harte gefeliciteerd met jullie 6 jarige bestaan. Knap hoor om alles bij te houden, want Social Media en SEO ontwikkelingen gaan super snel. Panda update, Penguin en Ja... de volgende update is al weer achterhaalt of in de maak. Het (bij) houden van alle ontwikkelingen is macht en dus kennis om nog vele jaren van Karelgeenen.nl te mogen blijven genieten! Ga zo door!!

 6. Van harte, al jaren volg ik trouw je blog en ik ben er een stuk wijzer van geworden! Zijn we ook uitgenodigd om samen met jou/jullie feest te komen vieren? 😉

 7. Hoi Karel,
  Van harte gefeliciteerd met je 6-jarig feestje.
  Je hebt een geweldige site en supergoede artikelen. Ik hoop en verwacht zeker de komende 6 jaar nog van jou geweldige zaken te lezen! Proost op je feestje 🙂

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *