Poll: Nieuwe titels op Karelgeenen.nl

De oplettende lezer zal ze ondertussen wel gezien hebben. De titels van mijn artikelen zijn sinds gisteren iets "gelikter". Dit is gedaan met Cufon. Cufon is een vorm van "text-replacement". Indien je niet weet wat dit betekent lees dan dit artikel van Inventis. In het kort komt het er op neer dat je tekst kunt vervangen door afbeeldingen waardoor je een mooier lettertype kunt gebruiken.

Graag had ik je mening over de nieuwe titels door hieronder de poll in te vullen.

Even voor de duidelijkheid, ik heb het dus over de titels boven de artikelen (in dit geval de tekst "Poll: Nieuwe titels op Karelgeenen.nl"). Hier volgt de poll:

n

n

{democracy:7}

Heb je een andere mening of wil je iets kwijt over de nieuwe titels geef hieronder dan even een reactie!

Update 26-11-09: Aangezien er veel mensen zijn die aangeven er de meerwaarde niet van in te zien én het feit dat de titels niet gekopieerd kunnen worden zijn we weer overgestapt op een "normaal" lettertype. Je ziet er wordt best wel naar jullie geluisterd :-).

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

 1. Bij een website die op en top vormgegeven is, kan ik het me voorstellen. Bij deze website gaat content voor vorm volgens mij, dat blijkt uit meerdere dingen. Een mooie Arial titel voldoet volgens mij net zo goed.

  Bovendien is het altijd zaak de boel zo mooi en semantisch mogelijk te houden. Zeker voor een zoekmachine website (ook al begrijp ik dat hier best wat 'trucjes' gebruikt zijn, ideaal is het nooit).

 2. "Ik kan nu jouw titel ook niet meer kopiëren."
  Dat vind ik ook vervelend, had het ook getweet naar Karel 😉

  "(ook al begrijp ik dat hier best wat †˜trucjes†™ gebruikt zijn, ideaal is het nooit)"
  Wat is er niet ideaal aan? Bij het gebruik van sIFR of Cufon en dergelijke blijven de titels gewoon 'normale' html (headings dus). Met javascript wordt het vervangen, voor de zoekmachine crawler veranderd er dus niets.

 3. Ik zat ook even te kijken of het gevolgen had voor SEO (nooit in dit text-replace verhaal verdiept) en dat is allemaal wel prima.

  Wat me wel opviel in de code Karel, is dat je javascript er gewoon in hebt staan. Is er een reden dat je deze niet apart hebt staan in .js file en deze include?

  (verder stikt het van de comments in je code :))

 4. Blurry, en inderdaad chrome gaat een beetje fout. Ook word afgekapt! Ik zou gewoon lekker de tekstuele headers gebruiken, want wat voegt het toe (in jouw situatie)?

 5. "Image titels op een SEO blog ?"
  Lees even mijn reactie hierboven:

  "Bij het gebruik van sIFR of Cufon en dergelijke blijven de titels gewoon †˜normale†™ html (headings dus). Met javascript wordt het vervangen, voor de zoekmachine crawler veranderd er dus niets."

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top