Karelgeenen.nl bestaat 4 jaar!

Het is vandaag precies vier jaar geleden dat ik met Karelgeenen.nl ben begonnen en het eerste bericht plaatste. Voordat ik in dit artikel uiteenzet wat er allemaal is gebeurd in die tijd (met bijbehorende statistieken) wil ik eerst jullie, mijn lezers, bedanken. Zonder jullie had ik het nooit zo lang vol kunnen houden!
Ik ben nog steeds erg trots op het feit dat we nog bestaan. Immers, in de afgelopen 4 jaar heb ik al heel wat blogs zien komen en gaan.
Bij deze wil ik ook alle gastbloggers bedanken voor de nuttige en interessante bijdragen!

Hoe het allemaal begon

Zo'n acht jaar geleden ben ik begonnen met de eerste stappen in de internet marketing. Eerst wat freewheelen en daarna een webwinkel opgestart. In deze webwinkel verkochten mijn compagnon en ik consumentenelektronica. Dat waren mijn eerste echte stappen binnen internet marketing en e-commerce. Hoewel dat project meer een hobby was, we zaten immers allebei nog op school, hebben we er veel van kunnen leren. En het smaakte naar meer!
Dankzij die eerste webwinkel heb ik mijn kennis over internet marketing op kunnen doen. Een (online) ondernemer loopt namelijk tegen een aantal "problemen" aan. Zo wilden wij meer bezoekers (zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing en virale marketing bijvoorbeeld). En de bezoekers die op onze website kwamen wilden we ook laten bestellen (conversie optimalisatie). En tot slot, de reeds bestaande klanten vaker laten bestellen, bijvoorbeeld via e-mail marketing.
Echter het probleem was dat er toen nog maar weinig echt goede informatie over internet marketing te vinden was. Het was een kwestie van veel testen (trial and error) en alles wat er te vinden was over internet marketing aandachtig bestuderen.

En toen"¦

Op een gegeven moment kwam ik op het punt dat ik ontzettend veel had geleerd en dat anderen mij om hulp begonnen te vragen. Zonder dat ik het eigenlijk besefte (onbewust bekwaam) had ik ontzettend veel kennis opgedaan over internet marketing.
Á‰én van de dingen die ik had geleerd om online succesvol te zijn was ervoor zorgen dat je als autoriteit op je vakgebied wordt gezien. En het geheim omdat te worden is kennis delen. En waar kun je dat beter dan op je eigen weblog!

Karelgeenen.nl is geboren

Vandaag vier jaar geleden ben ik dus begonnen met deze weblog. Als ik terugkijk op deze periode is er veel gebeurd"¦ Zo is deze blog ondertussen uitgegroeid tot één van Nederlands bekendste internet marketing blogs en vinden vele (online) ondernemers dagelijks hun weg naar deze blog.
Uit deze weblog zijn ook twee bedrijven geboren (zoekmachine marketing bedrijf Yargon en internet marketing ondersteuning Yoozie.net) en we werken nu met een team van 10 mensen, ook iets waar we erg trots op zijn!

Karelgeenen.nl in beeld

Op 4 jaar tijd hebben we op Karelgeenen.nl een drietal designs gehad:


Karelgeenen.nl statistieken

Uiteraard is het ook altijd leuk om de statistieken van de afgelopen 4 jaar er eens bij te nemen:

Tot slot

Bij deze wil ik nogmaals iedereen bedanken die de moeite neemt om mijn weblog te lezen ;-). Zolang jullie er zijn ga ik er zeker nog mee door! Graag zou ik nog van jou willen weten wat we kunnen doen om Karelgeenen.nl nog succesvoller te maken. Welke onderdelen kunnen beter, wat mis je enz.
Opmerkingen, aanmerkingen, tips, kritiek en felicitaties mag je hieronder in de reacties plaatsen ;-)! Op naar volgend jaar! Het lustrum!

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

 1. Ik hoop dat je nog jaren hiermee doorgaat. Deze blog is 1 van de redenen dat ik door ben gegaan met mezelf ontwikkelen in de Internet Marketing. Hoop na mijn studie ook aan de slag te gaan bij een Internet Marketing Bureau. Top blog dit!!!
  Bart

 2. Gefeliciteerd en als je nog 4 jaar door gaat zal ik nog 4 jaar lang je artikelen lezen. Zeker als ze van dezelfde goede kwaliteit blijven zoals ik ze de laatste 1 1/2 jaar heb gevolgd.

 3. Goed bezig! heb veel aan de informatie die jij beschikbaar stelt. gun het je van harte dat je volgend jaar je miljoenste bezoeker hebt! keep up the good work 😉

 4. Beste Karel
  Ik ben nog maar sinds kort bij jouw blog. Maar ik vind dat je geweldig goed doet, goede informatie. Ik hoop de volgende ... jaren nog veel van je te leren. Ga zo door!

 5. Gefeliciteerd Karel.....Ik heb bewondering voor je stijl en werken en raak vaak geinspireerd om weer verder te gaan met mijn eigen site!!!
  en vooral veel succes voor de komende jaren!
  Sonja

 6. Proficiat Karel, eveneens nog vele jaren gewenst. Doe zo voort en bedankt voor dit interactief klankbord. Ook succes met je andere activiteiten die uit deze blog zijn voortgevloeid! Ondermeer met het uitgeven van de zeer waardevolle DVD's en andere trainings.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top