Nieuw ontwerp, nog een keer keer je mening gevraagd!

We zijn al bij je langsgekomen voor je mening over het logo. Uiteindelijk hebben Karel en ik alle reacties bekeken en zijn tot een conclusie gekomen. Het gekozen logo is nu ook verwerkt in het ontwerp. Wij hebben alleen nog één punt waar we graag je mening over willen hebben.

Welke header zou jij graag bovenaan Karelgeenen.nl willen zien, A, B, C of D?

header.jpg

(klik op de afbeelding om te vergroten)

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

 1. Ik denk dat header D voor het meeste rust zal zorgen, maar ik denk dat header B ook niet zal misstaan door de consistente kleurgebruik. Hierdoor vind ik header C afvallen.
  Mocht je je pagina willen voorzien van wat meer kleur.. dan zou header A een optie kunnen zijn..

  Erg lastig dus.. Alleen header C valt voor mij echt af

 2. Moeilijk om te zeggen met enkel de header..volgens mij zou het beter zijn mocht je het totaalbeeld kunnen tonen..kan er zo gelijk geen uithalen waarvan ik zeg...waaw die is het..

  Dave

 3. Mijn voorkeur gaat uit naar D. De foto zou ik echter wel in kleur ergens 'boven de vouw' zetten.

  Mijn foto staat op mijn eigen site ook prominent in beeld en ik heb al meerdere keren gehad dat mensen zich voorstelden als: 'Jij bent René Greve, ik herken je van de foto op je site.' Een foto werkt een hoop goodwill en vertrouwen, maar in de header vind ik het persoonlijk iets teveel van het goede.

 4. Met alle respect voor Karel, ga ik toch voor D.
  Zie opmerking Roy.

  Tevens gaat het ook om het beeld wat je schetst.
  Als je een helpdesk belt, dan heb je het gevoel dat er wel 100 mensen zullen zitten. In werkelijkheid zitten er misschien maar 3 mensen.

  Wat wil je uitstralen? Een corporate identy of personal branding?
  En dan sluit ik me weer aan bij Roy, de personal branding zou ik ergens anders doen.

  C valt echt af, B kan nog wel, maar niet mijn ding.

  Groet,

  Ivan.

 5. D
  Persoonlijke foto's plaatsen ? Zou ik zelf nooit doen omdat ik vrees dat het ( in mijn geval zeker 🙂 ) een imago kan beinvloeden.
  C zou mischien nog lukken, indien er een professionele profielfoto met een zakelijke pose aan de bron ligt

 6. Hallo,

  Persoonlijk zou ik gaan voor Header A. Dit omdat ik deze het mooiste vind ogen. De watermerken vind ik niet echt passen bij de totale header. Bij B is ie te blauw waardoor het logo erniet mooi uitkomt en bij C is ie te zwart waardoor ie ook niet mooi uitkomt. D vind ik persoonlijk weer te kaal of het moet al zo zijn dat de rest van de pagina al druk genoeg is. Maar daar gaan we niet vanuit. Daarom dus A, Je eerste gedachte is meestal de juiste zeggen ze!

  Succes met ontwerpen.

  Groet,
  Patrick
  Webmaster Wijnpuzzels.nl Spelenderwijs Wijnkennis Opdoen!

 7. Zeker A: Je lachende gezichtje is duidelijk en een persoonlijk stempel.
  Met een blauw gezicht lijk je wel een marsmannetje ofzo, beetje eng.

  Succes!

 8. Hallo Karel,

  De foto van jezelf vind ik niet echt nodig, maar als je daarvoor kiest, dan maar de meest realistische van A.
  D lijkt mij ook leuk, maar nu krijg je dan zo'n stuk niets tussen je logo en de rest. Wellicht dat dit nu alleen opvalt, omdat de andere drie mogelijkheden daar wel iets hebben staan, dat kan.Slim om zo je marketing door je doelgroep te laten bepalen.
  Succes en ga zo verder.

 9. Karel,

  Ik zeg Header A! Persoonlijke uitstraling van site. Ik vindt het goed passen bij de uitstraling van je nieuwe site, en het past bij het doel van je website persoonlijk advies!

  Als 2e optie zeg ik D.

  Gr.
  Harmen

 10. A of D
  Lichte voorkeur voor D.
  Als er een foto moet opstaan, zou ik opteren om die op een andere manier in de header te integreren. Ik denk aan pasfoto met paperclip toestanden. Voorbeeld.

 11. D voor de redenen die hier al eerdr genoemd zijn door o.a. René, Roy en Ivan.

  Zeker ook omdat je nu met meer mensen blogt zou de Foto in de header tot verwarring kunnen leiden, Foto in zij-menu zou ik eerder doen, of misschien Foto gekoppeld aan Artikel Auteur?

 12. D, meneer Geenen. Volgens mij is er, als je er serieus naar kijkt geen andere keuze, toch?

  En ik zou graag iets van oranje (DE KLEUR!) op je website terug zien. Of was dat de vraag die je ons over een maand wilde stellen? Sorry....

 13. Header D.
  A is leuk, maar ik denk dat D het hier beter doet.
  Wat nog wel zou kunnen is een grapje...een cartoonachtig logo...denk aan iets rozepanter-achtigs in zwart silhouet, in een tip-toe sluip pose.
  En dat poppetje mag dan best jouw kenmerken hebben. Het is immers een zakelijke, maar speelse site die je biedt.
  Maar van wat je voorstelt, vind ik D de beste.

 14. Header D.

  A-C komen voor mij te dicht bij co-branding. Het logo en je foto eten herkenning- en attentiewaarde bij elkaar weg. Beetje kannibalisme. Bovendien lijd je bij B aan blauwzucht... C vind ik qua look & feel te veel clashen met het logo.

 15. Header D

  Simple and the best, opsmuk met een foto is niet nodig geeft ook een andere uitstraling, ik dacht gelijk aan een soort column of rubriek, dus foto niet doen vind ik

 16. Ik zou ook zeker voor D gaan! C is te rommelig, B lijkt op een smurf (sorry! :P) A is ook goed maar zoals vorige reacties zal ik de foto niet in de header plaatsen maar juist in de recht kolom.

 17. Karel, ik vind het ontwerp zonder foto de beste. Als je toch voor een ontwerp met foto kiest kan dat, maar gebruik dan een kwaliteitsfoto. Een foto waar duidelijk licht en schaduw in voorkomt en gebruik gemaakt is van een goede compositie. (niet zo recht van voren)

 18. Ik zeg gewoon voor A gaan. Je naam Karel Geenen, wie is dat dan? Nou die man daar leuk bovenaan de blog. En kleur is altijd warmer en dat kan de template wel genruiken omdat blauw best een coole kleur is.

  EN het past bij je manier van communiceren. Down to earth, vriendelijk. En als ik effe mag zeuren. De foto is prima. Kwaliteitsfoto. Wat is nou de charme van bloggen, dat het er niet allemaal zo gelikt en overdreven zakelijk uitziet. Je niet beter voordoen dan je bent. Dat zeg ik! Peace 😉

 19. Allereerst bedankt voor alle reacties! We zijn bezig met de laatste punten en de verwerking in HTML. De precieze datum houden we nog even geheim 😉

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top