Google Product Search bereid zich voor op het Holiday Shopping seizoen

Op dit moment is iedereen waarschijnlijk druk opzoek naar de beste elektronische consumenten deals in verschillende winkels. Google is van haar kant om Google Product Search voor te bereiden op de “Holiday Shopping season'. Vandaar dat sommige nieuwe Google Product Search functie zijn uitgebreid om je te helpen de beste prijs te krijgen voor je product.

Screen-shot-2009-11-24-at-5_16_26-AM

Als eerst is er de nieuwe Gallery view, waar je nu grotere plaatjes kunt bekijken en op hogere resolutie om de producten van zo dichtbij mogelijk te kunnen betalen. Bijna alsof je deze in je handen hebt. Het review gedeelte van Google Product Search bevat nu samenvattingen waar je gemakkelijk kunt zien wat andere consumenten over het product dat je wilt kopen zeggen.

Dan is onlangs video product review geïntegreerd, welke van YouTube komt. Deze video's zijn rechts op de producten pagina's te zien en je kunt er gemakkelijk op klikken om een meer ‘real-life' beeld te krijgen van het product voordat je deze koopt.

Als online shoppen nog steeds niet ‘je ding' is en je deze liever in de ‘gewone winkel' koopt, kan Google Product Search je ook helpen om de winkels van je producten te vinden bij jou in de buurt, via Google Maps.

En tenslotte werkt Google Product Search ook op je mobiele telefoon, waar het mogelijk is om prijzen te vergelijken, reviews te lezen en aanbiedingen te vinden.

Dus wat staat er op jou Kerst verlangslijstje?

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top