Google Calender start 'Sneak Preview' test

Google Agenda is een nieuwe functie aan het testen die het gemakkelijker moet maken om makkelijker roosters/afspraken te maken. Je moet in een oogopslag kunnen zien wanneer het evenement dat je plant in strijd is met je eigen agenda of die van mensen die je wilt uitnodigen.

Dubbed ‘Sneak Preview', de nieuwe naam van deze functie is misschien wel spannender dan de werkelijke functie, maar of het nuttig is moet nog blijken. De functie is nog maar beperkt beschikbaar, dus wees niet verbaasd als je deze nog niet kunt gebruiken.

Zodra je ‘Sneak Preview' hebt geactiveerd (ervan uitgaand dat je dus wel toegang hebt), zul je, wanneer je een nieuw evenement aanmaakt, een nieuwe modus zien die een extra agenda, naast je eigen agenda opent. Deze toont de schema's van alle mensen die je hebt uitgenodigd voor je evenement en de voorgestelde tijd van je evenement zal in een semi-transparant'- blauw vak laten zien of er conflicten ontstaan met de agenda's van de mensen die je hebt uitgenodigd. Je kunt de naam van iedere gast aanklikken om te zien of de agenda's items belangrijker zijn dan je eigen evenement.

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top