Basis Internet Marketing Quiz

Hieronder vind je een quiz over de basiskennis van internet marketing. Het zijn tien vragen in totaal. Wanneer je de basis onder de knie hebt van internet marketing zouden deze vragen geen probleem mogen zijn.
Je kunt overigens niks winnen, maar ik zou het leuk vinden als je in de reacties onderaan dit artikel je score plaatst! Reacties die bepaalde antwoorden verraden worden weggehaald.

[mtouchquiz 1]

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

 1. Oke als jullie hem bij naam noemen is dan vraag 9 niet een ****?
  **** Edit: Aangepast om niets te verraden :-). De uitleg is iets aangepast Tijmen. Dank voor je opmerking!

  1. Precies! Binnenkort verschijnt er een quiz voor de wat gevorderden. Maar is lastig omdat je niet met open vragen kunt werken. Bij eenvoudigere vragen gaat dat nog wel, maar bij ingewikkeldere vragen is dat wat lastiger.

 2. Ik vind trouwens vraag 2 wel discutabel
  ***
  Goed initiatief dat wel
  Leon
  *** Edit: Eruit geknipt om niks te verraden. Ik begrijp je punt, het gaat er om welke eruit springt. Ik heb de vraag ook een beetje aangepast!

 3. 8/10, mijn mama zal tevreden zijn!
  Voor een niet-seo mens is dat niet slecht zeker? πŸ™‚
  Met vraag 2 was ik zwaar aan het twijfelen, zoals er precies wel meer deden.
  Vraag 6 had ik ook fout, maar ik ken dan ook niets af van Adwords en toestanden.

 4. 9 van de 10 goed. Vraag 2 is een instinker... πŸ˜‰
  Laat je ook weten welke vragen de meeste mensen fout en goed hadden? Ben daar wel benieuwd naar. Weet je meteen waar je artikelen over moet schrijven.

 5. 6 vd 10... Dat valt me wel tegen. Vooral de inhoudelijke vragen rondom opbouw van een pagina en bijbehorende SEO heb ik fouten in. Weet ik in ieder geval waar ik aan moet werken.
  Studeren dus vanavond!

 6. Ik vind vraag 1 discutabel...
  ***
  Of zie ik het nu verkeerd?
  *** Edit: Nee, daarin heb je gelijk. Maar er wordt aangegeven dat hij die nieuwe domeinnamen nu heeft geregistreerd. Ik zal de vraag ook iets aanpassen zodat het wat duidelijker wordt.

 7. 10 van de 10! Kom maar op met je prijzen! Ik wil graag een blender. En een citruspers. En een keukenrol, losse kapstokken, plaids, dekenkisten, etagieres, kandelaars, kristal, tafellopers, servetten, de handdoeken, lcd scherm, antieke kast plus assecoires, tafeltjes, nachtkastjes, bloemen, stoelen.... en gastendoekjes. Want alles is weg.

 8. Leuk zo'n quiz, gelukkig alle 10 goed beantwoord. Maar binnenkort toch maar even aanmelden bij yoozie.net er valt voor mij zeker nog veel bij te leren. Zal me denk ik veel tijd schelen i.v.m zelf uitzoeken, en kosten op mijn adwords campagnes.

 9. Leuke test! 8 van de 10 goed en dan blijf ik hangen op bounce en unieke bezoekers! maar goed dat weet ik nu ook weer goed te formuleren. Maak je binnenkort ook nog een moeilijkere? Ben dol op testjes.

 10. 7/10 - ik ben tevreden voor mijn diy kunsten! beetje gegokt, had de antwoorden ook kunnen opzoeken, maar nu weet ik zeker dat ik ze nooit meer vergeet πŸ˜‰ Bedankt Karel

 11. Toch ff een leuke test!
  had gerekend op een 10/10 score, maar ging de mist in bij vraag 2. Zoals bij eerdere reacties al gezegd zijn ze allemaal belangrijk. En tja,, welke zet je qua prioriteit dan bovenaan?

 12. hoi Karel,
  hoewel ik niet echt actief ben in de online marketing toch je test gedaan. Ben eerlijk gezegd niet ontevreden met een score van 4/10. En grappig: ik had probleemloos vraag 2 goed, terwijl ik hier lees dat veel experts dat een instinker vinden. Soms is het ook niet goed om veel te weten! πŸ˜‰

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top