ADV | Zien we jou ook op het Congres Facebook & Instagram Marketing?

24 mei, 2018

KG online _congres facebook instagram marketing

Facebook ligt onder vuur, en van alle social media groeit Instagram het hardst. Wat betekent dit voor de social media marketing van organisaties? Op Congres Facebook & Instagram Marketing, 14 juni in de Jaarbeurs Utrecht, leer je alles over de laatste ontwikkelingen en trends in social marketing. Met sessies van toonaangevende sprekers op het congres is je kennis in één dag weer helemaal up-to-date. 

2018 is nog niet het jaar van Facebook, dat hebben we wel gemerkt. Sinds het dataschandaal rond Cambridge Analytica ligt het bedrijf behoorlijk onder vuur. Ondertussen groeit Instagram het hardste van alle social media. Wat zijn de gevolgen voor organisaties? Hoe kunnen zij deze platformen optimaal benutten in deze tijden?

Tijdens het Congres Facebook & Instagram Marketing in Utrecht staan drie internationale keynotes centraal. Thomas Moen deelt zijn visie over de mogelijkheden die Facebook in 2018 biedt, Sedge Beswick vertelt over Instagram en influencer marketing en David Arnoux  praat je bij over growth hacking. Daarnaast zijn er drie ‘breakout’ rondes, waarin experts van bekende organisaties zoals AD.nl en PSV hun marketingstrategieën delen. Benieuwd wat je verder kunt verwachten? Bekijk het volledige programma en informatie over de sprekers op de website van het congres.

Aanmelden kan uiteraard ook via de website. Er geldt een groepskorting van 20 procent als je je aanmeldt met drie personen, en voor vier of vijf persoen geldt een korting van 30 procent. Zien we je daar op donderdag 14 juni?

Hier een impressie van vorig jaar:

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *