Nieuw design Karelgeenen.nl

Waarschijnlijk was het je al opgevallen, mijn weblog is in een nieuw jasje gestoken. Na bijna anderhalf jaar was Karelgeenen.nl toe aan een update. Ik heb dus voor een andere design gekozen en tevens de upgrade naar WordPress 2.3 gemaakt.

Het waren spannende dagen maar gelukkig staat alles nu weer een beetje op de rails!

Wat is er veranderd?
Allereerst heb ik dus een ander design genomen en mijn WordPress software geüpgrade. Het is geen spannend design maar wel lekker overzichtelijk, en dat was ook mijn bedoeling.

Het aantal categorieën is teruggebracht van 14 naar 8. Dit omdat ik in het verleden iets te enthousiast ben geweest met het aanmaken van categorieën en het allemaal te onoverzichtelijk werd. Nu zijn alle artikelen dus netjes ingedeeld in 8 categorieën.

Wat moet er nog gebeuren?

 • Design moet deels nog vertaald worden;
 • Er moet nog een leuke header komen.

Wat kun jij voor mij doen?
Omdat een update en een nieuw design vaak gepaard gaan met wat “problemen" zou ik het erg op prijs stellen als je mij even op de hoogte brengt hiervan. Laat dus even een berichtje achter als:

 • Je nog zaken tegenkomt die vertaald moeten worden;
 • Onderdelen van de website niet (goed) werken;
 • Je nog tips hebt wat er beter zou kunnen.

Verder ben ik natuurlijk ook erg benieuwd wat je van dit nieuwe design vindt!

Oja, als iemand zich geroepen voelt om een leuke header te maken laat dit dan ook even weten, ik stuur je dan wel wat foto's door"¦

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

 1. Hoi Karel, ziet er lekker ruimtelijk uit en zeker een verbetering (ik vond je oude log erg SEO focussed, maar het resultaat was dan ook prima;)).

  Wel een beetje wit nog, weinig plaatjes en geen logo meer? Dat probleem heb ik bij mezelf nu ook, back to your roots (was overigens pas nog een interessante artikel ergens over).

  Zelf wil ik nog wel aan een logo oid in m'n nieuwe design, heb je daarvoor nog plannen?

 2. Ja met header doelde je natuurlijk op je voormalige 'pasfoto'.

  Enne de pijltjes zijn weg ;). Ik zou dat vak zelf ietwat her ontwerpen nog (links uitlijnen, witregels anders toevoegen), misschien een mooi onderdeeltje voor wat usability test (via google website optimizer oid?), eens kijken wanneer meer mensen zich inschrijven.

 3. Ha Karel, zoals al gemaild, mooie nieuwe opzet. Zou ik zelf ook wel willen en zoals altijd, zal jij wel weer een oplossing vinden om m.n. de breedte aan te passen. V.w.b. de vertaling: zie hierboven: leave a reply.
  En, nogmaasls, Tool Domeinnaam werkt (nog) niet.

  Zie uit naar jouw telefoontje.

  Ga zo door. Succes

  Depremievergelijker.nl / Kees van den Berg

 4. Duidelijker dan de vorige. Daar wast het trouwens ook storend dat je foto kartelig was uitgesneden 😉

  Misschien moet je ook je nofollow links updaten naar rel="external" 😉

 5. Hoi Karel

  Ziet er overzichtelijk uit, maar misschien moet je die zwarte rand een ander kleurtje geven? Om het even hard op te zeggen: Het lijkt wel een rouwkaart, niet dat ik daar moeite mee heb maar ik vind het niet direct passen bij internet marketing. Verder geweldig dat je nog altijd zoveel goede info verstrekt, ga zo door!

  Henry

 6. Hallo Karel,

  Ik zou voor mijn metatags een andere plugin nemen, All-in-One-SEO fo Headache2 als je nog verder verder wilt gaan.

  Je keywords kijgen nu een / ipv van een , als scheiding.

  En ik sluit me aan bij Henry, het is een te dikke zwarte rand voor mijn smaak.

  En misschien is het ook een optie om je RSS Feed icoon te linken met je RSS Feed url?

  Voor de rest gaat het natuurlijk om de inhoud, keep it coming...

 7. WOW is wel een heel stuk strakker geworden! mag wat mij betreft nog iets vrolijker en kleurrijker of wat visueel ondersteund met een afbeelding in de header.

  Verder zou ik zeker even de laatste versie van mijn Social News plugin installeren. Daarmee heb je niet alleen wat meer controle over de opmaak van de stemicons, maar zijn deze zelf ook in sommige gevallen wat aangepast met betere look en feel. Ziet er dan dus zeker beter uit in je nieuwe layout.

 8. Hoi Karel,

  inderdaad en strak design. Ik heb niet "zoveel" bugs kunnen achterhalen, mar goed dat zou ook niet kunnen met jou achtergrond. Wel een spelfouten gezien;

  geüpgrade op homepage,geen umlaut nodig

  Voor de rest, toppie!

 9. Hallo Karel,

  Ik lees je blog nog niet zo lang, maar thumbs up. Ik heb eigenlijk alleen even een opmerking over je zoekbalk bovenin. Ik vind hem persoonlijk een beetje vaag en onduidelijk. Het voel me op toen ik de PDA versie van je site las.

  Succes en keep up the good work!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top