Gratis podcast/mp3 over zoekmachine optimalisatie!

22 september, 2010

Zoals ik gisteren al aangaf werd ik vandaag geïnterviewd op Blogtalkradio over zoekmachine optimalisatie. Het is een leuk item geworden, maar nog veel interessanter, er komen ook veel tips in voor!
In het interview gaat het dus voornamelijk over zoekmachine optimalisatie en Google. Zeker voor de beginnende internet marketeers de moeite waard!
Beluister de podcast hieronder:

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

 1. @ Karel. Nee absoluut niet sarcastisch bedoeld. Heb nog weining een podcast in een weblog gezien. Vandaar dat ik het een originele post vond. By the way de inhoud is ook de moeite waard. Alhoewel een uur luisteren best lang is.

 2. Hey Karel,
  Leuk dat je hebt meegedaan aan de show 😉 @ Ton, ik beluister zelf veel podcasts (naast degene die ik zelf maak) maar wat ik meestal doe is ze op een mp3 speler zetten om mee te nemen. Dan beluister ik het op momenten dat het mij uitkomt, bijvoorbeeld tijdens het sporten of op lange autoritten. Fijn dat je de inhoud de moeite waard vond, want daar gaan we natuurlijk voor!
  Lijkt het jou trouwens niet wat om te komen vertellen over jou expertise op FMK radio?

 3. Je zegt aan het begin van de podcast dat Google net als alle andere websites de gebruikers zo lang mogelijk op de website wilt behouden. Dat is juist wat Google niet wil volgens mij. 🙂
  Daarentegen het doel dat de gebruiker terug komt bij een nieuwe zoektocht natuurlijk wel.

 4. Hmm dat ging niet helemaal goed, dat was de embed code van de aflevering. Hoe dan ook daar kun je de podcast met Karel vinden. En wellicht kan Karel ook de player met zijn episode in het blog zetten.
  gr,
  Sabriye Dubrie

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *