Het laatste nieuws van Bing

21 november, 2009

Weten jullie nog dat Bing vorige week een stortvloed aan nieuwe functies lanceerde ? Bing kwam met Wolfram Alpha resultaten, meer diepgaande weer resultaten, betere kaarten en veranderde MSN Video naar Bing Videos.

 Nu blijkt dat Bing ook een andere nieuwe functie heeft gelanceerd. Deze highlight de laatst berichten van de nieuws websites. Als je bijvoorbeeld een zoekopdracht voor de ‘New York Times' doet, krijg je behalve de beknopte informatie en links, ook de drie laatste nieuwskoppen onder ‘Latest posts'.

Dit format lijkt op die wanneer je opzoek bent naar bepaalde Twitter gebruikers, je hen laatste Tweets krijgt. Het is een onderdeel van de obsessie van Bing om realtime resultaten te tonen. Voor alle duidelijkheid, dit is anders dan wat alle zoekmachines doen als je opzoek gaat naar het laatste nieuws. Deze ‘Latest posts' verschijnen alleen als je opzoek gaat naar een specifieke nieuws website. Je zou denken dat dit dan bij iedere blog werkt, maar ik heb het geprobeerd en het werkt niet bij de kleinere blogs.

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. Google heeft een uur na Bing toch bekend gemaakt ook een affaire met Twitter te hebben.

    Ze zullen nieuws ook real live gaan laten zien in de serp`s o.a. via het laten zien van tweet`s over onderwerpen relevant aan de zoekopdracht.

    (bron BNR radio)

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar top