Het gezicht achter de weblog!

21 januari, 2007

Via de weblog van Willem Karssenberg kwam ik terecht op 2000 bloggers. Een leuk initiatief van Tino Buntic! Op zijn site kun je lezen waarom hij dit initiatief gestart is. Ik vond het een leuk initiatief maar zou ook graag zoiets van de Nederlandse bloggers willen zien.

Toen kwam ik op het idee om zelf maar zoiets te beginnen. Een pagina met foto's van Nederlandse bloggers met een link naar de weblog.

En zie hier het resultaat:

Het gezicht achter de weblog 

Om al een beetje een idee te geven van hoe het eruit gaat zien heb ik al wat Nederlandse webloggers toegevoegd (wanneer je foto er al tussen staat en je bent het hier niet mee eens geef dan even een seintje, ik verwijder je foto dan...).

Weblog toevoegen?

Wil je ook dat ik je foto met een link naar je weblog toevoeg vul dan even het onderstaande formulier in. De foto wordt het mooiste getoond wanneer deze "vierkant" is en minimaal 95 bij 95 pixels is. Voorwaarde is wel dat er ook een foto van jezelf op de weblog moet staan. Verder moet je weblog minimaal 3 maanden oud zijn en minimaal 20 posts bevatten. De weblog moet ook regelmatig geupdate worden, minimaal 1x per maand (je laatste post mag dus niet ouder zijn dan 1 maand).

Gesloten...

Ook succesvol adverteren met Google AdWords?
Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in


Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan!

  1. Hé maar dat vindt ik tof, kijk ik in mijn stats zie ik bij mijn New Referring Domains zo maar een webpagina staan. En ja hoor mijn foto staat er gewoon echt tussen zonder dat ik hem zelf heb toegevoegt vet tof 😀

    bedankt !

  2. Zodat ik kan controleren of dat de foto ook echt bij de weblog hoort. Heb er al een paar grapjassen bij gehad die een weblog doorgaven met iemand anders zijn foto..

    Vandaar...

Reacties zijn gesloten.